*Nettavisen* Sportspill.

Ronaldo er usedvanlig målkåt

Foto: AP Photo/Alvaro Barrientos / NTB scanpix

Har scoret 10 mål på 5 Champions League-kamper. I kveld vil vi se en supersulten Ronaldo som er tilbake etter karantene.

26.02.14 10:43

Flere tips fra Sportspill onsdag:
Tipping:Vi garderer favorittene
V4 Bergsåker:Frisk lunsjbanker
V5 Odense:Carsten på Fyn

Oddsprogrammet onsdag dreier seg i hovedsak om Champions League. Men det finnes også to kamper med tippeligalag og en rekke hockeyobjekter.

Dagens langskudd
Aalesund – Start B 2,55

Start har tapt sine to første kamper på La Manga 1-2, men vi legger ikke så mye vekt på resultatene. Laget spilte nemlig helt jevnt med Brann til man gjorde en del endringer mot slutten av oppgjøret, og Branns seiersmål kom også på tampen av kampen. Mot Sogndal lot trener Mons Ivar Mjelde en rekke unge talenter slippe til. Flere av dem gjorde en hederlig innsats, men laget var ikke sterkt nok til å unngå tap.

I dagens kamp vil vi se en helt annen lagoppstilling. Vi har vært i kontakt med Start-leieren, og det varsles at Mjelde stiller med toppet mannskap. Jorge Castro er eneste skadefravær.

Aalesund åpnet med 0-1 mot Sogndal i en kamp som var preget av sterk vind. Aalesund spilte imidlertid uansett ingen god kamp. Deretter fulgte man opp med 1-1 mot et meget reservepreget Brann, der 7 av 11 motspillere var 21 år eller yngre.

Aalesund - Start 2,25 - 2,95 - 2,55

Klikk her for å levere dette spillet

Dagens spill
Ronaldo scorer mål, H 1,95

Ronaldo har hatt en strålende sesong for Real Madrid og er en av hovedgrunnene til at laget topper La Liga foran erkerivalene Barcelona og Atletico Madrid. På 30 matcher har portugiseren scoret 38 mål. Aller best har det gått i Champions League, der han har fått nettkjenning i samtlige fem kamper han har spilt og scoret ni totalt.

Ronaldo er som regel meget målsulten i slike Champions League-matcher, men vi får nok se en ekstra tent 29-åring i kveld. Angriperen har nemlig vært utestengt de tre siste seriekampene grunnet rødt kort, og trener Carlo Ancelotti melder om en ”meget motivert” Ronaldo som både har trent og hvilt godt i perioden uten kamper.

Schalke er i god form i Bundesligaen, men er den av topp sju-lagene som har sluppet inn flest mål (30 på 22 kamper). Laget har også hatt kaptein og forsvarssjef Benedikt Höwedes ute en stund med skade. 25-åringen er med i troppen, men han er nok litt rusten, og det er ikke hundre prosent sikkert at han spiller fra start. Det er også litt skaderusk ellers i forsvaret og på midtbanen.

1,95 i odds på at Ronaldo scorer i sin sjette CL-kamp på rad denne sesongen er godkjent.

Ronaldo scorer mål, 1,95 - 1,57

Klikk her for å levere dette spillet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag