Rosenborgs trener Kåre Ingebrigtsen har en jobb å gjøre i forhold til å motivere sine spillere til kveldens betydningsløse kamp i Europa League.
Rosenborgs trener Kåre Ingebrigtsen har en jobb å gjøre i forhold til å motivere sine spillere til kveldens betydningsløse kamp i Europa League. Foto: Ole Martin Wold (NTB scanpix)

Rosenborg får det tøft i Skopje

Rosenborg er satt til klar favoritt i kveldens bortekamp mot Vardar Skopje. Det kan vel ikke være riktig....

Kommersielt

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddsdobbel 1: Everton kan gi blanke
Oddsdobbel 2: Sociedad vil ha gruppeseieren
Oddssingel 2: Skikkelig motbakke for Solbakken
V65 Bergen: Bankerfritt i utfordrende omgang
V64 Åby:
Frekk banker fikser opptur på Åby
V5 Bjerke
: Flott V5-lunsj på Bjerke

Torsdagens langoddsprogram har sitt klare høydepunkt i den sjette og avgjørende runden i gruppespillet i Europa League. Hele 24 kamper skal det spilles i Europa League i kveld. Norges håndballjenter har vært fantastiske i håndball-VM hittil og i kveld er det kamp mot Tsjekkia. I tillegg er masse ishockey med både Get-liga og SHL. og hele ni kamper i NHL natt til torsdag.

Glitrende oddsonsdag
Etter en laber start på desember for Nettavisen Sportspills oddstips, ble det julebonanza onsdag. Vårt helfrekke singelspill på Feyenoord (ni i odds når oddstipset ble lansert - ble senket til 7,50 i odds utpå onsdagen) gikk inn, likeså singespillet på Shaktar Donetsk (2,65 i odds) og dobbelen med over 3,5 mål i Liverpools kamp kombinert med pauseledelse til Porto til 2,96 i dobbelodds.

Vardar Skopje - Rosenborg H 3,25 (spillestopp kl 21.00)

Vardar Skopje har ikke tatt ett poeng i denne gruppa og de to spilte hjemmekampene, har endt med tap 0-5 for Zenit og 0-6 for Real Sociedad. Røk 1-3 i det omvendte møtet på Lerkendal.

Rosenborg hadde muligheten til å holde liv i avansement til sluttspillet, dersom de hadde slått Real Sociedad i den forrige gruppespillkampen hjemme på Lerkendal, men tapte 0-1 der og er ute av matchen. Har vært sjanseløse i sine to første bortekamper i denne gruppa og tapt 0-4 for Real Sociedad og 1-3 for Zenit St. Petersburg. Viste alt annet enn imponerende form i Elliteserien på slutten og tapte blant annet sine to siste bortekamper.  Mike Jensen, Pål Andre Helland og Anders Konradsen er ikke i kveldens kamp.

Vardar Skopje var helt på høyde med Rosenborg på Lerkendal, men et effektivt Rosenborg vant 3-0. Hvorfor Rosenborg er satt til så klar favoritt i kveld, er vanskelig å begripe. Vi legger alle følelsesmessige hensyn til side og må sette penger på hjemmeseier til overoddsen 3,25 i odds.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør