*Nettavisen* Sportspill.

Russerne er i knallform

Foto: AFP/Scanpix

De har feid all motstand av banen hittil, og de skal vinne i Belfast også.

22.03.13 11:43

Sportspills meny fredag
V4 Halmstad: Show i Sverige

V65 Biri: Godbiten kommer fra Dombås
Tippetips: Ikke undervurder Albania
Oddstips 1: Ustoppelige Belgia
Oddstips 2: Russerne er i knallform

Eksperten: Nytt travkonsept gir større vinnersjanser

Det er en stor dag for fotball på langoddsen, det spilles en rekke VM-kvalifiseringskamper og det er bare å kaste seg ut i det. Dessuten finner vi ishockeysluttspill og vintersport på programmet.

Den gode tips-formen holder seg, det ble full pott igjen i går, med Luleå til 1,70 og langskuddet uavgjort mellom Brasil og Italia til 2,95.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
7. Slovenia - Island B 4,00

VM-kvalifisering. Slovenia er et jevnt over bra lag, men de har manglet det lille ekstra i denne kvalifiseringen, og det ser ikke ut til at vi får se dem i Brasil. De har slått Kypros 2-1 hjemme, men det er det, de har tapt for Sveits, Norge og Albania. Lagerbäcks Island ser sterke ut, overraskende sterke, og de vant 2-1 i Albania. Island har en del målfarlige typer i laget, Heerenveens Alfred Finnbogason scorer tett, Tottenhams Gylfi Sigurdsson er også i form, og Island matcher Slovakia langt på vei defensivt også. Når oddsen er satt så skjevt som den er, må borteseier til hele 4,00 testes.

35. Bosnia Herzegovina - Hellas U 3,10
VM-kvalifisering. Det ble 1-1 i det omvendte møtet i Hellas, og det er knyttet stor spenning til denne toppkampen i gruppe G. Begge lag har 3-1-0 og ti poeng etter fire kamper, og en eventuell vinner i dag ligger meget godt an. Hjemmelaget har en sterkt offensiv og vi tror de vil gå hardt ut på hjemmebane. Hellas har allerede vunnet borte mot Slovakia, og med ett poeng i Zenica har de kommet godt ut av de to vanskeligste kampene i gruppen. Når solen går ned er det godt mulig at begge lag vil være fornøyde med ett poeng, og av alle VM-kvalifiseringskampene er det her vi tror det er størst sjanser for uavgjort. 3,10 er fin odds og vi har dagens andre langskudd.

Dagens avslag
11. Norge - Albania H 1,37

VM-kvalifisering. Det er nesten så vi ikke tør å si det, men vi hadde forventet rundt 1,70 på Norge i kveld. Er vi helt på jordet her? Er Norge så mye bedre enn Albania? I våre øyne er dette en kamp som er jevn på papiret, mellom to lag som har ganske like kvaliteter og der spillerstallene er jevnsterke. Hjemmebanefordel skal imidlertid kunne bikke utfallet i Norges favør. Men 1,37 på H? Det går ikke an i vår bok. Norsk Tipping gir faktisk 1,55 på at Albania vinner med to måls forsprang, det lokker mer.

Dagens spill
Vi har som alle andre gledet oss til denne VM-kvalifiseringsdagen. En del av favoritt-oddsene er skuffende lave, men to stykker går gjennom nåløyet. Dessuten satser vi på en outsider også, for tomme tribuner.

Og selv om det er VM-kvaliken som dominerer programmet, skal vi ha med en flott odds fra det norske ishockeysluttspillet, der vi har truffet bra denne uken. Det blir to dobler fra oss i dag.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

33. Nord-Irland - Russland
VM-kvalifisering gruppe F. Nord-Irland røk 0-2 i Russland i den første kampen. Siden har de klart 1-1 mot både Aserbadsjan, Luxemburg og Portugal. Det var sterkt å ta ledelsen i Portugal og holde den til det gjensto et snaut kvarter, men alt i alt er ikke Nord-Irland sterke nok til å gå videre fra denne gruppen.

Wallsall-spissen Will Grigg har vært god i ligaen denne sesongen, men mister kveldens kamp. Det passer dårlig, for Kyle Lafferty (a) er suspendert. Chris Baird (f) er også suspendert. Manager Michael O'Neill vuderer å starte med Burnleys Martin Paterson som ensom spiss. Andre alternativer er Inverness-spissen Billy McKay og Aberdeen-spillerne Niall McGinn og Josh Magennis. Ellers er Sammy Clingan og Grant McCann tilbake i troppen, det trekker opp.

Russerne har vært suverene hittil i kvalifiseringen. De har full pott og ingen baklengs etter hjemmekamper mot Nord-Irland, Portugal og Azserbadsjan, og den ubeskjedne 4-0-seieren i Israel. Zenits Aleksandr Kerzhakov er toppscorer med tre mål, klubbkameratene Viktor Fayzulin og Roman Shirokov følger like bak med 2 mål hver. Med fem poengs forsprang på Portugal, det eneste laget som skal være sterkt nok til å slå dem, ser dette meget lovende ut for Fabio Capellos mannskap.

Smolov (a), Shunin (k) og Ivanov (m) er ikke med i troppen denne gangen, men det er det gode grunner til antar vi, Capello har bedre alternativer. Det er en sterk tropp han stiller med, lite skader ser det ut til, og som vanlig er troppen basert på spillere fra Zenit St. Petersburg, de tre Moskva-klubbene og et par fra Anzhi og Rubin Kazan.

Hjemmelaget har kastet bort så mange poeng allerede at de er nødt til å vinne i dag. Det kan slå tilbake på dem, for Russland kontrer lett inn et mål hvis hjemmelaget våger for mye fremover. Russerne vil gjerne vinne denne gruppen foran Portugal, og de er mer enn gode nok til å ta med full pott fra Belfast. Vi bruker 1,45 på borteseier i en dobbel.

64. Lørenskog IK - Stavanger Oilers
Ishockeysluttspill (NM), semifinale 4 av inntil 7. Stillingen er 2-1 til Oilers sammenlagt.

Onsdag kom den tredje hjemmeseieren i denne semifinaleserien, som vi tipset om, Oilers var best i egen hall og ledet tidlig 3-0. Det var liten tvil om hvem som skulle vinne, og det ble 7-4 til slutt, i en kamp Lørenskog gjorde mange feil. Dermed er Lørenskog pisket til å slå tilbake, igjen, noe de klarte med 4-2 den andre semifinalen.

Messa, Thygesen og Tønseth har manglet for Lørenskog de to siste kampene, og kan være ute igjen. Antagelig blir det likt lag som sist.

Oilers fikk det enda enklere enn vi trodde for to dager siden, da motstander var direkte svake. De kan nok ikke regne med å få like mye gratis i dag, ikke på langt nær. Oilers tapte 2-4 her sist, og de har for så vidt råd til å tape borte så lenge de vinner alt hjemme. De tapte tre av fem for Lørenskog i grunnserien.

Lorentzen er ute resten av sesongen. Det blir antagelig samme lag som sist.

Det passer bra at Lørenskog gjorde en svak match sist, for da blir det full skjerping i dag. Lørenskog er opp og ned, men så lenge vi sitter i samme vogn på berg- og dalbanen er det bare gull for odds-spillingen at de varierer så mye. I dag handler det om å unngå utvisninger, unngå personlige feil og spille som et lag. Lettere sagt enn gjort, men Lørenskog kan når de må, og her må de. 2,05 er fint for hjemmeseier og gir oss en dobbel til 2,97. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 18.55.

33. Nord-Irland - Russland 5,90 3,45 1,45
64. Lørenskog IK - Stavanger Oilers 2,05 4,10 2,40

Total odds 2,97

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag