Fabio Capello kan forsvar og vet hva som skal til for å stoppe Belgia.
Fabio Capello kan forsvar og vet hva som skal til for å stoppe Belgia. Foto: Eric Gaillard (Reuters)

Russerne tetter igjen

Det er duket for en tett kamp mellom europeerne i gruppe H, og vi ble ikke veldig imponert over Belgia sist.

Kommersielt

Sportspills øvrige søndagstips:
VM-tips 1: Ronaldo må prestere i kveld
VM-tips 2: Russerne demmer opp for Belgia
Tippekupongen: Favorittene sjangler
Oddstips: Siste 1. divisjonsrunde før ferien
V65 Leangen: Søndag er det dags
V75 Kalmar (merk spillstopp kl 14.30):Kalmar byr opp til dans
V65 Sørlandet:Rex'en er tilbake

Det er naturligvis VM som er høydepunktet også på dagens langoddsprogram, men det finnes godbiter fra for eksempel 1. divisjon også.

Dagens VM-langskudd

Belgia – Russland U


Belgia haltet seg gjennom åpningskampen mot Algerie, og kunne fort tapt poeng i den kampen. Den første omgangen var virkelig svak, men Marc Wilmots pausehåndtering gjorde underverker. De var et helt annet lag i andre omgang og vant til slutt fortjent.

Spesielt på spissplass har Belgia all grunn til bekymring. Romelu Lukaku er en spiss med enormt potensiale og ubestridte kvaliteter, men mot Algerie virket han umotivert, uengasjert og langt fra god nok. Det har nok Belgia tatt tak i på treningen, men Algeries stoppere fikk en litt for lett jobb mot Lukaku sist. Marouane Fellaini viste imidlertid hva han er god for, og blir nok å se fra start i dag.

Russland spilte en nokså jevnspilt uavgjortkamp mot Sør-Korea, som de er ventet å måtte kjempe om andreplassen med. Det som kjennertegner Capellos lag er at de er solide defensivt. Det må de også være - offensivt virker Russland rett og slett tannløse.

Kerzhakov scoret russernes mål etter Sør-Korea tok ledelsen, men det virkelig gode angrepsspillet uteble. Forsvaret virket også litt frynsete, men Capello vet virkelig hva som må justeres inn mot denne kampene.

Russland er nok veldig opptatt av å ikke tape denne kampen, og Capello vet hvordan man spiller for resultat. Belgia er en folkefavoritt, og det presser oddsen deres nedover - vi tror ikke de er så gode som «alle» vil ha det til. 3,25 på uavgjort blir dagens langskudd fra Brasil.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus