*Nettavisen* Sportspill.

Russland banker Norge

Anton Shipulin går sisteetappen for Russland på torsdagens stafett i Ruhpolding. Foto: Jens Meyer (Ap)

Russland skal være klar favoritt i dagens skiskyting-stafett  og spilles til flott odds.

16.01.15 08:30

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Oddstips 1:
Knalltøft program for Luleå
Oddstips 2: Storhamar vinner toppkampen
Dagens dobbel:
Real på hevntokt
V4 Örebro:
Kontio byr på en luring
V5 Bjerke: Bankerfri lunsj
V65 Bergen: Herlige objekter til kvelds

Det ble en pangdag for Sportspills oddstips onsdag. Samtlige fire spilleforslag satt klokkerent.

Ett av tipsene var at Norge skulle være foran Italia på kvinnestafetten i Ruhpolding til herlige 2,15 i odds. Det tipset var avgjort i god tid før mål. Ellers gjorde både Bradford, Getafe og Southampton jobben sin, og det ble en lukrativ dag for våre oddstips.

HTML EMBED

Skiskyting, Ruhpolding

Russland vinner, ja/nei Ja
HTML EMBED


I dag skal gutta gå stafett i Ruhpolding og overraskende nok er Norge satt til knepen favoritt som vinner. Overraskende fordi Russland burde vært favoritt etter sin oppvisning i Oberhof sist uke. Evgeniy Garanichev, Timofey Lapshin, Dmitry Malyshko og Anton Shipulin hadde en seiersmargin til Frankrike på 2. plass på hele 1,32. Det norske laget den dagen bestod av Vetle Sjåstad Christiansen, Alexander Os, Johannes Thingnes Bø og Ole Einar Bjørndalen.

I dag er det to utskiftninger på det norske laget. Ole Einar Bjørndalen går 1, etappa, Erlend Bjøntegård går 2. etappe, Johannes Thingnes Bø går 3. etappe, mens Emil Hegle Svendsen går 4. etappe.

Russland stiller med helt identisk mannskap fra sist ukes triumf i Oberhof og de russiske løperne viste jevnt over flott form i Oberhof sist uke. Skiskytingsstafett handler veldig mye om treffsikkerhet på standplass, og det er ikke noe nytt at russerne er gode på standplass.

Erlend Bjøntegård er et usikkert kort for Norge på 2. etappe og Johannes Thingnes Bø har vært meget ustabil på standplass den siste tiden. I tillegg har heller ikke Emil Hegle Svendsen vist absolutt toppform (kan også skyldes sykdom, og Emil kan finne toppformen fort). Det betyr flere usikre faktorer for Norge.

Frankrike kan være en liten outsider i kampen om seieren i dag, men normalt står det mellom Russland og Norge. Formsterke Russland skal være favoritt i dagens stafett og skal ha en meget solid vinnersjanse. 2,50 på at Russland gjentar forrige ukes triumf i Oberhof må være spillbart slik vi ser det.

Husk spillstopp kl. 14.25.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag