Petter Northug regnes av Norsk Tipping som den største favoritten til å vinne prologen i Tour de Ski lørdag.
Petter Northug regnes av Norsk Tipping som den største favoritten til å vinne prologen i Tour de Ski lørdag. Foto: Berit Roald (NTB scanpix)

Så mye kan du tjene på Northug-seier

Tror du på norsk suksess i Tour de Ski? Sjekk oddsen her!

Kommersielt

Lørdag braker det løs i Tour de Ski med prolog i Oberstdorf. Norsk Tipping har satt opp odsspill på prologen og sammenlagtvinner (klikk på fanen Langrenn), og de norske utøverne dominerer listen stort.

I herreklassen er tittelforsvarer Martin Johnsrud Sundby favoritt som sammenlagtvinner med 2,05 i odds. Deretter følger Dario Cologna (2,85 i odds), forrige års bronsevinner, Petter Northug (5,00), og sølvvinneren fra i fjor, Chris Jespersen (5,50).

På lørdagens prolog, som er fire kilometer fristil, er Northug satt opp som favoritt med 2,40 i odds. Johnsrud Sundby følger med 3,75, mens seier til Alex Harvey eller Cologna betales med 5,50 ganger pengene.

På kvinnesiden er tittelforsvarer Therese Johaug stor favoritt (1,65 i odds). Marit Bjørgen, som måtte stå over fjorårets tour, er oppført med 2,15 i odds. Heidi Weng-seier gir 8 ganger pengene, mens Justyna Kowalczyk, som trakk seg fra rennet i fjor i protest fordi hun hevdet at det var for få klassiske skirenn i touren, har 10 i odds.

I prologen (fire km fristil) er Bjørgen soleklar favoritt og står oppført med kun 1,30 i odds. Ingrid Flugstad (5 i odds), Johaug (5,5) og Heidi Weng (10,00) er ifølge Norsk Tipping de nærmeste konkurrentene.

Sportspill kommer med tips på touren sent fredag ettermiddag. Grunnet de magre oddsprogrammet i kveld står vi over oddstips på dagens program.

Her finner du Norsk Tippings oddstilbud for Tour de Ski (trykk på fanen Langrenn).