*Nettavisen* Sportspill.

Så mye kan du tjene på Northug-seier

Petter Northug regnes av Norsk Tipping som den største favoritten til å vinne prologen i Tour de Ski lørdag. Foto: Berit Roald (NTB scanpix)

Tror du på norsk suksess i Tour de Ski? Sjekk oddsen her!

02.01.15 13:50

Lørdag braker det løs i Tour de Ski med prolog i Oberstdorf. Norsk Tipping har satt opp odsspill på prologen og sammenlagtvinner (klikk på fanen Langrenn), og de norske utøverne dominerer listen stort.

I herreklassen er tittelforsvarer Martin Johnsrud Sundby favoritt som sammenlagtvinner med 2,05 i odds. Deretter følger Dario Cologna (2,85 i odds), forrige års bronsevinner, Petter Northug (5,00), og sølvvinneren fra i fjor, Chris Jespersen (5,50).

På lørdagens prolog, som er fire kilometer fristil, er Northug satt opp som favoritt med 2,40 i odds. Johnsrud Sundby følger med 3,75, mens seier til Alex Harvey eller Cologna betales med 5,50 ganger pengene.

På kvinnesiden er tittelforsvarer Therese Johaug stor favoritt (1,65 i odds). Marit Bjørgen, som måtte stå over fjorårets tour, er oppført med 2,15 i odds. Heidi Weng-seier gir 8 ganger pengene, mens Justyna Kowalczyk, som trakk seg fra rennet i fjor i protest fordi hun hevdet at det var for få klassiske skirenn i touren, har 10 i odds.

I prologen (fire km fristil) er Bjørgen soleklar favoritt og står oppført med kun 1,30 i odds. Ingrid Flugstad (5 i odds), Johaug (5,5) og Heidi Weng (10,00) er ifølge Norsk Tipping de nærmeste konkurrentene.

Sportspill kommer med tips på touren sent fredag ettermiddag. Grunnet de magre oddsprogrammet i kveld står vi over oddstips på dagens program.

Her finner du Norsk Tippings oddstilbud for Tour de Ski (trykk på fanen Langrenn).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag