*Nettavisen* Sportspill.

Samler folket til fest i V75?

Foto: hesteguiden.com

Ja, det er slett ikke utenkelig at våre lesere kan koste på seg en skikkelig midtsommerfest, etter at Connecting People har smadret konkurrentene!

10.07.09 10:48

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Vi står foran en superspennende V75-omgang på Jarlsberg, når vi banker et foreløpig tredjevalg i spillet, og spekulerer litt forsiktig i mot dagens to største favoritter! Hovedoppslagene denne lørdagen er Jarlsberg GP-hoppeavdeling, hvor vinneren kvitterer ut 150.000 kroner, samt Thor Tholfsens Minneløp, hvor stallfolket skal i ilden for å kjempe om en førstepremie på hele 100.000 kroner.

Er du alene om å ha 7 rette på lørdag, vinner du 46 millioner!

Peker lang nese til gutta?
Ja, som ensom svale i tøff konkurranse blant en rekke rutinerte "gutter", tror vi svært lovende Kristine Kvasnes sitter bak en vinner i form av 6 Connecting People i V75-2. Andover Hall-sønnen har virkelig funnet stilen i regi Frode Hamre, og etter den siste innsatsen å dømme skal de øvrige stå tidlig opp for å følge denne spurtsterke krabaten til slutt.

Ved den anledningen var 5-åringen en totalt overlegen vinner i Sverige på flotte 12.7 over en sprint, og dagens distanse er i følge treneren bare en fordel. Vi er tilbøyelig til å tro akkurat det, etter at vår superfriske banker for dagen avsluttet som en vind siste 250 (måtte ha gått langt under 10.0, og han var tre lengder klar av de øvrige på et blunk, når åpningen bød seg), og etter det vi kunne registrere ble han ikke nevneverdig plaget!

Verdt å nevne er også at det omtalte seiersløpet var skrevet ut for hester i grunnlag under 825.000 kroner, og da sier det seg selv at han støtte på meget kvalifisert motstand. Det blir trolig satset offensivt på flere hender i dette løpet, noe vår heftige 15-prosenter i spillet vil profitere på til slutt! Eventuelt tunge baneforhold (som det kan ligge an til), skal som man kan se av vårt hovedbilde, Hamre-traveren ikke ha noen som helst problemer med å takle.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Storfavoritter som innfrir?
Dagens to største favoritter finner vi i hhv V75-1 og den sjette avdelingen i form av 6 Global Karanar og 1 Sweet Case, med sine hhv 62 og 78 %! Meget mulig at det er bortkastede kroner å spekulere i mot disse to, men når vi mener vi har argumenter som taler litt i mot, og som vi kan stå for, ja så klarer vi ikke å la vær!

Global Karanar har vist et voldsomt talent, og Coktail Jet-sønnen har da også vært nærmest utilnærmelig de fire siste startene. 4-åringen årsdebuterte med en enkel seier på Biri på billige 17.7 full vei, og det løpet var i grunn intetsigende. Det er slett ikke utenkelig at Jansen-traveren bruker dagens konkurrenter som rundingsbøyer, på en distanse som trolig er den optimale, men når vi ser på hva slags motstand folkebankeren har lekt seg med, blir vi litt betenkt.

Mayday Mcoy og Beauty`s Rock er hester som ikke hadde vært i nærheten av å få premie i et løp som dette, og vi mener det er litt opp til eksamen, mot virkelig kvalifisert motstand ved denne anledningen. Den storvokste krabaten er ingen kløpper på voltestart, og svært gode hester som 9 Global King og 10 Kendrick`s Victory er trolig 20 meter foran megafavoritten inn i den første svingen, fra sine flotte springspor.

I så fall får vi virkelig se hvor god denne hesten er, og er det et tidspunkt som er riktig å spekulere i mot, ja så må det være på lørdag! Verdt å merke seg er at kusk Asbjørn Mehla tipper seg selv som en outsider, og den karen pleier ikke akkurat å være redd for å stikke frem haka!

Sweet Case var en strålende vinner av sin kval til Jarlsberg GP-hoppeavdelingen på flotte 13.0, og med tilsvarende innsats blir selvfølgelig Dream Vacation-datteren vond å stoppe på ny. Vi har dog en teori om løpet, og dersom den viser seg å holde stikk, ja så bokfører suksesstrener Jan Kristian Waaler en ny storløpstriumf med 9 Royal! Vi mener nemlig at Lars A. Kolle bak 2 Broadway Arvells har en sjanse til å vinne dette løpet, og det er ved å overfly den store favoritten ned startsiden..., og dere må ikke komme og fortelle oss at han ikke vil gjøre et realt forsøk!

Det kan således borge for at Vidar Hop kan få det optimale løpet med tøft tempo der fremme bak Joyau D`amour-datteren til Waaler, og ikke slik som sist, hvor den steintøffe hoppa måtte gjøre alt selv (har klar fordel kontra de øvrige ved eventullt tunge forhold!). 13-prosenteren i spillet hadde ikke startet på drøye fem uker forut for kvalen sist, og det er trolig en kraftig forbedret utgave vi vil få se til dagens dyst! Da ser det verre ut med megafavoritten som gjør sin sjette start på drøye seks uker, og dersom det skulle bli litt krevende forhold vil dette så absolutt ikke favorisere Thorseth-traveren, som har en lang krevende aksjon (kommer absolutt best til sin rett på lette sommerbaner).

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: hesteguiden.com

Øvrige vurderinger
V75-3: Et flott 4-årsløp for kaldbloshester i Jarlsbergs Midtsommersløp, hvor vinneren kammer hjem 100.000 kroner venter oss her, og vi mener 13 Tombo Ø.K. står veldig fint inne i dette løpet. Bork Rigel-sønnen startet litt tett forut for den siste starten, hvor han kun gikk på det jevne til femte på 28.1 full vei, mot årgangens beste. Nå har imidlertid Øksnevad-traveren fått litt tid på å lade opp batteriene, og seiersjansene bør være gode mot overkommelig motstand.

V75-4: Et litt småskummelt hoppeløp har vi å bryne oss på her, men en naturlig favoritt er 11 Vinn De Luxe. Zerberus-datteren var syk i sin siste start på Solvalla, men forut for det gikk den ursterke 5-årshoppa solide løp hele veien. Tilbake i godt gammelt slag er Brinch-traveren hesten å stå i mot til slutt, og at årets femte triumf blir bokført her er slett ikke usannsynlig.

V75-5: Vi støter her på et vidåpent hoppeløp for noen av våre beste 4-årige kaldblodshopper, og vi garderer bredt på samtlige spilleforslag. Hestene er fordelt over tre distanser på en kjapp sprint, og det er slett ikke utenkelig at vinneren er å finne blant hestene på strek. I så måte peker duoen 6 Stensvik Faksa (matchet for løpet...) og 7 Hildrid (spennende med champion Hitomt opp!) seg litt ut, og begge er således snakk om tidlige kryss på kupongene.

V75-7: Når vi spekulerer litt forsiktig i mot to av dagens største favoritter, er vi nødt til å gå kraftig ned i et løp, og da velger vi oss finalen, hvor vi har god tro på at vinneren er å finne blant våre to utvalgte, i et ellers vidåpent løp. Duoen 4 Kjeltringen (skyhøy kapasitet for klassen) og 13 Trym (klart bedre enn raden) får nemlig neppe bedre forutsetninger enn de har akkurat her, og sjansene for feilfrie løp på dem begge anser vi for å være meget gode.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Ekspertforslag
Til en meget spennende V75-omgang på Jarlsberg, hvor vi spiller en heftig banker har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 144, 432, 864 og 2250 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Det største forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her , og dette oppsettet kan være et ypperlig alternativ til f. eks. et andelslag på jobben!

I tillegg har vi satt opp et Dagens Dobbel-forslag på 100 kroner, og det spillet kan du få kjøpt her .

Kjøp en bong og se V75-løpene på NRK2 kl. 18.00-18.45 på lørdag!

Nyhet!
Nettavisen tilbyr nå sine lesere å motta nyhetsbrev gratis, fra og med onsdag, til V65 og V75-omgangene, og dersom du vil ha dette direkte til din e-post, går du inn å registrerer deg her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag