*Nettavisen* Sportspill.

Sampdoria har funnet et nytt gir

Samuel Eto'o  har funnet seg vel til rette i Sampdoria. REUTERS/Tony Gentile (ITALY - Tags: SPORT SOCCER) Foto: Tony Gentile (Reuters)

Sampdoria har los på en topplassering i Serie A, og må ha en flott seierssjanse hjemme mot et slitent Inter-lag søndag kveld.

22.03.15 08:15

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Liverpool banker Manchester United
Dagens langskudd: Siste sjanse for QPR
Tippetips: El Clasico på søndagskupongen
TV-fotball: Sjekk oversikten over søndagens TV-sendte kamper
V4 Kalmar: Spennende lunsjbanker
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag

Søndagens langoddsprogram har to virkelige godbiter i form av prestisjeoppgjørene mellom Liverpool - Manchester United og Barcelona mot Real Madrid. Men det er flust av øvrige kamper også, og det er også spennende vintersport på programmet både i skiskyting og skiflyging.

HTML EMBED

Sampdoria - Inter H 2,50
Sampdoria slo kriselaget Roma 2-0 på bortebane forrige runde og har full pott på de siste tre kampene. Har dermed klatret til femteplass, og det skiller bare fire poeng opp til den viktige tredjeplassen som gir muligheter for CL-spill neste sesong. Har fortsatt ikke tapt hjemme i Genoa denne sesongen (6-7-0). Har ingen nye skader eller karantener.

Inter skapte mest mot Wolfsburg i torsdagens Europa League-kamp på hjemmebane, men tyskerne var mest effektive og stakk av med både seieren og avansementet til kvartfinalen.

Inter var inne i en god periode i februar, men har 0-2-3 på de fem første kampene i mars (to tap i EL) og har hele åtte poeng opp til Fiorentina på den siste Europa-plassen, og det er for langt frem. Står med 4-6-4 på bortebane. Heller ikke Inter har nye fravær eller karantener.

Hjemmelaget har fått opp dampen igjen og et hardt matchet Inter bør være en overkommelig oppgave her.

2,50 i odds på Sampdoria er spillbart, men vi drar til med en frisk dobbel søndag kveld og tar med en kamp fra fransk Ligue 1.

Lens – Marseille B 1,70
Lens hadde ikke bokført en eneste seier i 2015 (0-3-7 på 10 kamper i serie og cup) før hjemmemøtet med Toulouse forrige helg. Innbytter Pablo Chavarria ble den store helten med sin scoring et kvarter før slutt, og Lens kunne innkassere tre viktige poeng i en jevnspilt bunnkamp. Laget ble liggende på nest sisteplass, men det skiller nå sju poeng opp til trygg grunn. Har tapt sine hjemmekamper mot alle topplagene, og står totalt med 4-3-7 hjemme.

Marseille fikk både et mål tvilsomt annullert og en spiller utvist i sluttminuttene i toppkampen mot Lyon forrige runde. Det endte 0-0 i det underholdende oppgjøret, og Marseille ble liggende på bronseplass, fire poeng bak serielederen. Står med 1-4-1 på de siste seks kampene. Men har ikke bedre enn 5-4-5 på bortebane. Men smalt til med hele 6-1 borte mot Toulouse i forrige bortekamp og viser klare tegn til form igjen nå.

Lens slo helt formløse Toulouse sist helg, som altså Marseille knuste 6-1 helgen før. Marseille er noe helt annet og her skal det være klasseforskjell. B spilles og kombineres med seier til Sampdoria.

Det gir oss en dobbel til meget spreke 4,25.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag