*Nettavisen* Sportspill.

Sampdoria til sprek odds

MÅLTYV: Eder (til høyre) har allerede ti seriemål for Sampdoria denne sesongen. Til venstre ser vi Djamel Mesbah. Foto: Marco Bertorello (Afp)

Hjemmesterke Sampdoria er stadig godt betalt. I kveld jakter laget sin sjette hjemmeseier for sesongen.

06.12.15 11:40

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips 1: Klopp har gjort underverker
Oddstips 3: Ole Einar aldri for gammel
Oddstips 4: Toni må berge Verona
Oddstips 5: Derby har fått opp farten
V65 Sørlandet:
Frekk banker i sør
V64 Färjestad:
Jackpot med 1,2 mill ekstra
Tippetips:
FCK og Solbakken kan få luke
V4/V5 Täby:
Herlig galoppsøndag i vente
TV-kampene/streaming:
Her er søndagens oversikt

Søndagens langoddsprogram er meget innholdsrikt og i tillegg til en drøss med interessante fotballkamper, er det også rikelig med vintersport på programmet.

Troy Deeneys scoring (2,75 i odds) sørget for at det ikke ble helsvart for våre oddstips lørdag. Fredag ble det klaff for dobbelen med seire til Juventus (2-0) ogg seier til Nürnberg (2-1) til flotte 3,6 i odds satt klokkerent og sørget for flott overskudd for tredje dagen på rad. Fine singelspill på Liverpool (odds 2,55) og Bastia (odds 2,85) på onsdag, etterfulgt av et sprekt singelspill på QPR torsdag borte mot Reading til herlige 3,20 i odds har vært godbitene de foregående dagene.

Sampdoria - Sassuolo H 2,25
Ingen god start for Vicenzo Montella som ny manager i Sampdoria med tre strake tap. Men to av dem er kommet på bortebane, hjemme i Genova står laget med sterke 4-2-1. Spissparet Eder (10 seriemål) og Muriel (fire seriemål) har vært et aktivum for Sampdoria denne sesongen, men sistnevnte har ikke vært i form i det siste og kan bli vraket i startoppstillingen i kveld.

Sassuolo har hatt en strålende sesongstart og ligger faktisk helt oppe på 6. plass med 23 poeng. Mer enn noe annet er det hjemmebane som gjelder for Sassuolo (4-3-0), borte går det tråere (2-2-3). I midtuken ble det skuffende hjemmetap 0-1 for Serie B-laget Cagliari. Viktige Berardi soner karantene.

Hjemmesterke Sampdoria blir stadig "godt betalt" i sine hjemmekamper og 2,25 på at laget tar sin femte hjemmeseier for sesongen må testes i kveld.

Newcastle - Liverpool over 2,5 mål - ja 1,65
Premier League har vært alt annet enn forutsigbart hittil, men Newcastle har ikke vært veldig uforutsigbare. Magre 10 poeng på de 14 første seriekampene og laget ligger nest sist før denne kampen. Så ut til å være på rett vei etter 0-0 hjemme mot Stoke fjerde sist og 1-0 seier borte mot Bournemouth tredje sist, men det to siste har endt med åtte baklengsmål.

Liverpool måtte ha straffe for å få hull på Swansea hjemme sist helg, og imponerte ikke voldsomt da. Men på bortebane svinger det voldsomt av Liverpool for tiden. De to siste seriekampene borte har gitt hhv 3-1 seier mot Chelsea og 4-1 seier mot Manchester City og onsdag ble Southampton smadret 6-1 i ligacupens kvartfinale.

Fem av sju hjemmekamper til Newcastle denne sesongen har gått over 2,5 mål, mens det er kommet 16 mål i Liverpools tre siste bortekamper og da må det være flotte muligheter for at denne blir målrik. 1,65 på at så skjer ser ut som flott odds.

Dobbelen med seier til Sampdoria og over 2,5 mål i kampen mellom Newcastle og Liverpool gir en totalodds på 3,71.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag