SHOULD I STAY OR SHOULD I GO: Alexis Sanchez virker å være på vei til nye utfordringer.
SHOULD I STAY OR SHOULD I GO: Alexis Sanchez virker å være på vei til nye utfordringer. Foto: Ian Kington (AFP)

Sanchez-spekulasjonene ødelegger for Arsenal

Superstjernen er ikke ventet med fra start i dagens kamp mot Bournemouth.

Kommersielt

Vi sikret et greit overskudd på lørdagens tre oddstips, da dobbelen med seiere til Burnley og Girona gikk inn til 3,23 ganger pengene.

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips 1:
Citys superstatistikk kan ryke på Anfield
Oddstips 2: Montella er ikke Sevillas redningsmann 
Tippetips: Her kan Barcelona få trøbbel

V4 Charlottenlund: Dansk lunsj søndag

Det er en deilig søndag i vente, spesielt for fotballentusiaster: Liverpool skal møte Manchester City og Arsenal og Manchester United skal i aksjon i to andre kamper. Ellers spilles mye ligafotball i Spania, Tyskland og Frankrike, blant annet, før dagen avsluttes med full runde i NHL.

Dagens langskudd, innleveringsfrist klokken 14.25.
Bournemouth - Arsenal, H 4,35.

Vertene ligger i nedrykksstriden også i år, men kom seg greit gjennom juleprogrammet, både resultat- og skademessig, og står med fem poeng på sine siste tre kamper i ligaen. Det var et relativt reservepreget mannskap som spilte 2-2 hjemme mot Wigan forrige helg i cupen, så i realiteten har Eddie Howes menn hatt to uker med oppladning til dette oppgjøret.

Hjemme har de 3-3-5 så langt og vi husker alle hvordan de tok ledelsen hjemme mot dagens motstander med hele 3-0 i tilsvarende kamp sist sesong, bare for å kollapse mot slutten og ende uavgjort.

King og Stanislas er ikke lenger på skadelisten, men det er tvilsomt om de rekker dagens kamp. Defoe og Mings er eneste definitive skadefravær.

Sanchez out
For Arsenal har det meste handlet om Alexis Sanchez den siste perioden, det og den forsmederlige exiten for Nottingham Forest i cupen forrige helg, de er nå fire kamper på rad i alle turneringer uten seier. Wenger stilte med et toppet lag, foruten Sanchez, mot Chelsea i midtukens ligacupsemifinale og klarte et positivt resultat der, 0-0.

Alexis Sanchez er ikke ventet å starte i dag, heller. I tillegg har de en lang skadeliste: Kosciely, Kolasinac, Giroud, Monreal og trolig også Özil og Wilshere er ute. Sistnevnte har en god sjanse til å rekke kampen og Aaron Ramsey er ventet å returnere til benken i dag.

The Gunners har vært markant bedre på hjemmebane denne sesongen og står med svake 3-4-4 på reisefot.

Nei, Arsenal har hatt et svært tøft program den siste tiden og hjelpes ikke av oppstyret rundt Sanchez. Et uthvilt Bournemouth-lag kommer til å gå i strupen deres fra start og vi tror de kan ta alle poengene - 4,35 er odds på et slikt tilfelle.

Klikk her for å levere!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør