Lars Bohinen har gjort en solid jobb med Sandefjord denne sesongen.
Lars Bohinen har gjort en solid jobb med Sandefjord denne sesongen. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Sandefjord mye bedre enn sitt rykte

Sandefjord har spilt bra fotball denne sesongen, men fått dårlig betalt. Søndag kommer serietoer Sarpsborg 08 på besøk.

Kommersielt

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddsdobbel Eliteserien: Blytungt for Viking uten stjernespissen
Oddsdobbel OBOS-ligaen: Ranheim er uslåelige i Trondheim
Oddssingel 1 Eliteserien: Haugesund kan vinne mot Rosenborg
Tippetips: Mer trøbbel i vente for Godset
V75Søndag Färjestad: Enorm V75-omgang med E3-kval
V65 Forus (spillstopp 13.35):
Ferrari gjester Forus
V4/V5 Øvrevoll:
Internasjonal galopp på Øvrevoll

Det er et fantastisk fint langoddsprogram som venter denne søndagen. Det spille seks kamper i Eliteserien og det spille seks kamper i OBOS-ligaen. I tillegg fortsetter prøve-VM i Russland med to meget spennende kamper og to kamper er det også på plakaten i U21 EM. Derutover er det en god del norsk fotball i de lavere divisjonene.

Sandefjord - Sarpsborg H 3,45
Hjemmelaget hadde spillet og sjansene borte mot Sogndal i den siste seriekampen før landslagspausen, men utvisningen (tvilsom sådan) av Christer Reppesgård Hansen på overtid i første omgang med påfølgende straffespark til Songdal, endret den kampen der Sogndal satte inn vinnermålet på overtid i andre omgang. Lars Bohinens menn har ellers vist meget solide takter på hjemmebane med 2-2-1 totalt. Christer Reppesgård Hansen fikk strøket sitt røde kort mot Sogndal og er således disponibel.

Sarpsborg har hengt seg på Rosenborg i toppen av tabellen og vant som ventet hjemme mot Molde i den siste seriekampen før landslagspausen. Totalt 24 poeng betyr at det fortsatt bare er ett poeng opp til Rosenborg. 2-2-1 på bortebane. Jonas Lindberg er ute med ankelskade.

Sandefjord har vist at de kan hamle opp med de fleste på egen hjemmebane og vant tilsvarende seriekamp for to sesonger siden (sist laget var i Eliteserien).Sandefjord har vært gode på hjemmebane denne sesongen, mens Sarpsborg ikke har overprestert på bortebane. 3,45 på hjemmeseieren er så spennende at vi setter penger på den.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør