I SCORINGSFORM: Jamie vardy og Leicester er i scoringsform for tiden.
I SCORINGSFORM: Jamie vardy og Leicester er i scoringsform for tiden. Foto: Jon Buckle (Pa Photos)

Sannsynlig målfest i Leicester

IFK Göteborg - AIK ble avlyst og reduserer dagens dobbel til ett objekt.

Kommersielt

Det ble en ny, fin plussdag på 17. mai for våre oddstips. FC København gikk på tap i Midtjylland til flotte 3,10 i odds og Juventus sikret cupseier til 1,90. Singelen på Southampton gikk imidlertid ikke inn. Uansett er den fjerde strake plussdagen et faktum.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddstips 1:
Tottenham kan ta tidlig ferie 
Oddstips 3: David Nielsen på medaljejakt
Oddstips 4: God odds på Djurgården-tap

V4 Bergsåker: Godbiter blir servert til lunsj
V5 Drammen: Flåten innfrir med storfavoritten

På dagens langoddsprogram er det en del flotte høydepunkter å ta tak i, med viktige playoffkamper i England, Leicester - Tottenham, tre kamper fra Allsvenskan, noe fra Danmark og en spennende NHL-kamp i natt.

Dagens singel 3, innleveringsfrist klokken 20.40.
Over 2,5 mål i Leicester - Tottenham, 1,65.

Dette var egentlig en dobbel, men IFK Göteborg - AIK ble avlyst grunnet mistanke om kampfiksing. Vi holder fast ved det andre objektet. De som alt har levert dobbelen, vil få IFK Göteborg-spillet satt til én i odds og få tilbake gevinsten, så over 2,5 mål blir i praksis singelspill der.

En tabellmessig uviktig kamp mellom to lag som ikke har noe å spille for, dermed kan man virkelig slippe seg løs og tillate seg å angripe. Samtidig er det grunn til å vente at den defensive disiplinen ikke blir like solid som tidligere denne sesongen. I tillegg savner vertene begge sine faste stoppere.

Leicester har gått over 2,5 mål i hele 23 av 36 kamper så langt, Spurs i halvparten av sine 36 kamper.

Kamper som dette pleier å bli målrike og vi spiller over 2,5 mål til 1,65 i odds.

Klikk her for å levere!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør