MER JUBEL?: Peter Kovacs (til venstre) jubler etter Patrick Mortensen (med hodebeskyttelsen) scoret mot Mjøndalen i begges debut.
MER JUBEL?: Peter Kovacs (til venstre) jubler etter Patrick Mortensen (med hodebeskyttelsen) scoret mot Mjøndalen i begges debut. Foto: Fredrik Varfjell (NTB scanpix)

Sarpsborg har kniven på strupen

Særpingene nærmer seg faretruende nedrykksstreken, men vil føle de har poengsjanser i dag.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagstips: 
Dobbel: Bournemouth skyter ut av startblokkene
Langskudd: Spennende langskudd til 5,15 i odds
Tippekupongen: Endelig er den engelske kupongen tilbake

V75 Leangen: Dobbel syverpott i herlig omgang

Endelig er Premier League tilbake! Det er duket for mange spennende kamp fra England på lørdagens langoddsprogram, med krydder fra hele Europa. Dette blir herlig!

På gårsdagens oddstips ble det tre 1-0-seier i vår favør, og det holdt til at dobbelen til 2,75 i odds og singelen til 2,10 i odds gikk rett inn!

Dagens single, innleveringsfrist klokken 17.55.
Sarpsborg - Viking, H 2,35.

Det er ikke morsomt å være Sarpsborg for tiden. De har kapret kun to poeng de siste fem kampene, men det skal også nevnes at de har fått svært lite betalt for god innsats mot gode lag.

På Lerkendal forrige helg fortjent de poeng etter å ha kjempet gjennom hele kampen, men de kom til kort. Og mot Mjøndalen i runden før det, ble festen spolert av et dødballmål på overtid.

Patrick Mortensen har uansett introdusert seg på mesterlig vis og vil fortsette å skape problemer med Peter Kovacs. Laget fremstår med ett mye mer balansert og offensivt farlig, og har scoret fire mål de to siste kampene.

Likevel er det en grunn til at de ikke tar poeng, de er dessverre for dårlige i egen boks. Nå har Geir Bakke kniven på strupen og vet at de nesten er avhengige av denne seieren.

Østfoldingene stiller til kampen med skadefri tropp.

Tapte derbyet
Viking skapte sjanser på løpende bånd forrige runde mot Haugesund, men maktet aldri å score. Til slutt ble de senket av et uheldig selvmål og tapte Rogalands-derbyet på hjemmebane.

De vil fortsatt føle at de er med i medaljekampen grunnet Vålerengas tap, men tap her vil langt på vei ødelegge det.

Kjell Jonevret skal ha all ære for å ha klart seg mesterlig uten Veton Berisha, og fikk fornyet tillit av Viking-styret for litt siden. Forhåpentligvis klarer de å skape søt musikk også fremover.

Bjørn Daniel Sverrison og Anthony Soares er skadet.

Det er med en viss bismak vi anbefaler Sarpsborg, fordi Viking er enormt ustabile og kan absolutt finne på å vinne denne kampen.

Men hjemmelagets spillemessige forbedring og også desperasjon, vil gjøre nok til å sikre tre livsviktige poeng her. Hjemmeseier til 2,35 kan gi godt betalt.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus