Saphir Taider og resten av Sassuolo-mannskapet tok en overbevisende seier borte mot Parma i helgen.
Saphir Taider og resten av Sassuolo-mannskapet tok en overbevisende seier borte mot Parma i helgen. Foto: Marco Vasini (Ap)

Sassuolo har startet klatringen

Inter, Sampdoria, Fiorentina, Napoli, Lazio og Juventus er noen av lagene Sassuolo har møtt så langt i sesongen. I kveld er motstanderen langt enklere.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Oddstips: 
Enda en rekord for Bournemouth?
Dagens dobbel:
  Spenstig tips til 4,78 i odds
Dagens dobbel 2:
Symons vil ha Fulham-jobben
V4 Östersund:
  Blekkan med ambisjoner
V5 Momarken:
Vinter i vente
V64 Axevalla: 
Norsk banker i millionjakten

Det ble dessverre scoret ett mål for lite i oppgjøret mellom QPR og Aston Villa til at dobbelen vår skulle gå inn i går. Men Nancys seier over Le Havre sørget for at tipsene likevel ikke gikk i minus.

Tlbakebetalingsprosenten for undertegnedes 243 ordinære spillforslag så langt i 2014 er på 102,8 prosent.

Tirsdag er det et flott langoddsprogram vi blir servert, med kamper fra ligacupen, Serie A, Get-ligaen og SHL som noen av høydepunktene. Vi kommer med en rekke spillforslag, så følg med på sportspill.no utover formiddag.

Dagens oddstips 2

Sassuolo - Empoli HSassuolo fikk en tung start på sesongen, men har virkelig levert varene de to siste rundene. 1-1 hjemme mot Juventus og 1-3 borte mot Parma har gitt fire verdifulle poeng og ført laget opp fra nedrykksplassene.

På papiret har Sassuolo et lag som bør beholde plassen i Serie A uten alt for store problemer, og den svake sesongstarten kan delvis forklares med meget tøff motstand innledningsvis på sesongen.

Trener Eusebio Di Francesco kan glede seg over tilnærmet fulltallig tropp. Landslagsspissen Simone Zaza er riktig nok trolig ute, men laget klarte seg helt fint uten ham sist.

Nyopprykkede Empoli har i likhet med Sassuolo tatt sju poeng på åtte kamper, men er foran på tabellen grunnet bedre målforskjell.

Formen er det ikke mye å rope hurra for. Tapte hele 0-4 hjemme for Cagliari forrige i helgen, mens det ble et heldig bortepoeng mot Genoa runden før. Forsvarsspillet var under enhver kritikk i helgen, og det er mye som må rettes opp dersom Empoli ikke skal bli et bunnlag denne sesongen.

Førstekeeper Luigi Sepe, som har hatt en god start på sesongen, er ute i dag. For øvrig ser det bra ut skademessig.

Sassuolo har endelig begynt å møte lag som er på samme nivå eller et hakk lavere enn dem selv, og da kan ferden opp fra bunnstriden bli kort. Hjemmeseier til 2,10 i odds er helt ok betalt når man tar i betraktning Empolis elendige forestilling sist.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus