Sats på disse lagene

Svensk slutspel og engelsk Championship sørger for bra utvalg i kveld. Vi spiller til fire og en halv ganger innsatsen.

Kommersielt

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Ny redusering
Modo slo tilbake i går, og reduserte til 1-3 i kamper ved å vinne 5-3. Det var dog jevnt helt inn, og 5-3 kom på en forsvarstabbe helt på slutten. Det var uansett en helt annen glød og innsats hos vertene enn i de første kampene. Timrå er i førersetet, og bør selvsagt avansere fra denne kvartfinalen, men vi tror de må vente med å avgjøre dette til neste oppgjør på egen is. Modo kommer til å selge seg dyrt her, og vi tror de trekker det lengste strået også i dag. 1,95 er helt ok, og vi prøver noen småkroner.

Blir ulvemat uten toppscoreren
Wolves tok en sterk og overraskende borteseier i Burnley lørdag. Fire poeng skiller opp til play off, men det er før denne hengekampen. Hjemme på Molineux har ulvene 8-4-5. Potter blir neppe klar i tide, viktige Craddock, Edwards og Kightly er uaktuelle. Breen returnerer fra sykdom.

Scunthorpe plukker bra med poeng hjemme, borte har de 0-1-7 på sine åtte siste. Poenget kom etter en solid porsjon flaks i 0-0-kampen mot Sheffield United. Ligger nest sist med seks poeng opp, uavgjort blir som tap å regne de åtte kampene som gjenstår. Både lagets suverene toppscorer Paterson og vingen Morris må testes før kampen.

Klart hjemmetips etter Wolves' sterke seier sist, Ebanks-Blake ser ut til å innfri som garantist for mål. Vi går for en hjemmeseier med minst to mål i kveld, men ser an størrelsen på innsatsen med tanke på om Paterson starter eller ikke for bortelaget.