Foto: Reuters/Scanpix

Sats på Liverpool i toppkampen

Nettavisen traff på nok en hockeydobbel i går, og sikter høyt på premieskalaen denne cupkvelden.

Kommersielt

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Sliter uten spydspissen
Kvartfinale i ligacupen, ingen returkamp. Chelsea røk 0-1 borte for Arsenal søndag. Det var det første tapet siden den første kampen etter Mourinhos avgang, hvor United ble for sterke på Old Trafford. I mellomtiden har Grants elever imponert stort selv med flere sentrale spillere ute. Flesteparten er tilbake i aksjon nå, men lagets to viktigste mangler i Terry og Drogba.

Liverpool rettet opp inntrykket i Champions League etter den dårlige starten der, men nå blinker det rødt i serienen etter to tap på rad. Bedre borte enn hjemme i ligasammenheng med 5-2-1. Gerrard trolig ute med sykdom, Agger stadig uaktuell. Roterer i kjent stil fra oppstillingen mot United, men har i motsetning til hjemmelaget spillere med jevn og god matching denne sesongen som kommer inn.

Les også: Møt Nettavisens oddsekspert

1-1 da lagene møttes på Anfield tidligere denne sesongen, normalt målfattig når disse møtes i liga eller Champions League. Utfallet av kampen er langt mer åpent enn denne oddsen indikerer, og 3,40 for at de regjerende mesterne ryker i kveld kan prøves.

Avslutter med stil
Siste kamp i gruppespillet, begge lagene på fem poeng. Dermed er gjestene sikret avansement på bedre målforskjell enn Bayern med uavgjort, med det er trolig nok også for hjemmelaget. Vertene med utrolige fire 0-0-kamper på sine syv siste i ligaen. Bortelaget uten seier på fem kamper før helgens triumf over Xanthi på hjemmebane i den greske ligaen.

Bayern stiller toppet, Toni tilbake fra skade ved siden av Klose på topp. Det tyske storlaget kommer til å vinne dette for å feie all tvil om avansement til side. 1,70 for seier med minst to mål kan prøves.