Sats pengene på United

Også i kveld spilles det fire kamper Champions League. Vi synes Manchester United skal ha en solid vinnersjanse til godkjent odds.

Kommersielt

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Klink H
Västerås ligger på femteplass med 22-7-11 til nå. Sist tok de et meget sterkt poeng borte mot serieleder Leksand, og før det hadde de to strake gevinster. De er som vanlig råsterke på egen is. 16-3-1 hjemme til nå er det kun nettopp Leksand som matcher.

Bofors ligger to plasser og 14 poeng bak vertene. De slo sist svake Huddinge 6-1 hjemme, men har 1-0-2 på de tre siste kampene. I forrige bortekamp presterte de å tape for jumboen Hammarby. 8-5-7 på fremmed is totalt. Västerås har vunnet begge kampene mot dagens motstander denne sesongen, og hjemmekampen endte med knusende 7-1. Vertenes hjemmestyrke blir avgjørende igjen, og vi prøver noen kroner på H.

Sjanseløse verter
Lyon topper i Ligue 1, men bare ett poeng foran Bordeaux. Solide 10-2-1 hjemme, borte har det blitt tre tap på de fire siste. Endte opp med 3-1-2 i en gruppe med Barca, Rangers og Stuttgart. Ingen bekymringer med fravær.

Gjestene knuste et svekket Arsenal i cupen i helgen, etter to kamper uten seier i ligaen. 5-1-0 i gruppespillet, poeng ble avgitt med sterkt redusert mannskap den siste kampen i Roma. Silvestre og Neville mangler stadig, Giggs og Ronaldo er klare etter mindre skavanker.

Det begynner å bli en stund siden Solskjær vant finalen for United, som uten tvil har et godt nok mannskap til å gå hele veien denne sesongen. Burde vært klarere favoritter mot et hjemmelag som har tapt seg siden fjoråret. 2,20 holder til spill.