Foto: Jarl Fr. Erichsen (Scanpix)

Satser på nok en Leeds-triumf

Tore-Andre Flo og kaptein Alan Thompson er begge tilbake for Leeds, som kan ta steget opp fra jumboplassen med sin sjette seier på like mange forsøk. Sjekk dagens spillforslag på oddsen her!

Kommersielt

Resten av dagens kamper og tips

Nettavisens fotballguide

Endelig i pluss?
To divisjoner skilte disse lagene forrige sesong. Rovers opp via play off etter en meget sterk sesongavslutning. Har begynt der de slapp med 2-3-0 hittil, uavgjort i begge hjemmekampene. Tre spillere er tilbake etter skader, A. Lescott fortsatt ute.

Leeds begynte som kjent med 15 minuspoeng, og har svart opp med fem strake seirer innledningsvis og balanse i regnskapet. Har nå 10 poeng opp til direkte opprykk, og med lag som neppe blir liggende i toppen utover på de øverste plassene, ser det riktig så lyst ut. Kaptein Thompson og Flo er begge klare igjen til den lange reisen sørover.

Leeds har fått den nødvendige flyten og poengfangsten, 2,20 på at Rovers blir påført sesongens første serietap kan brukes.

Hjemmesterke Tranmere til to blank
Vertene vaket like bak play off hele fjorårsesongen, lagt seg på en delt andreplass med 3-1-1 hittil. Tapet kom for sterke Leeds, men har også to cup-tap på cv’en. Zola og Mullin er uaktuelle. Luton ble ribbet for spillere underveis i fjorårets nedrykksesong. Har kapret seks poeng på de fem første. Tapt tre kamper for lag som trolig kjemper i toppen, to av dem på fremmed gress. Spissen Parkin er eneste fravær.

Tranmere er normalt til å stole på hjemme i Liverpool, to ganger pengene holder til en moderat innsats.

Sjekk også Nettavisens Travmagasin: DD på Biri i kveld og V75 lørdag