Foto: SCANPIX

Satser på ny cupbombe

United ble beseiret på Old Trafford sist, nå venter hjemmekamp mot et skadeskutt West Ham.

Kommersielt

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og Ishockey

Ligacup. Coventry med sjokkseier 2-0 på Old Trafford i forrige runde. Åpnet forrykende i årets Championship, men formen forsvant fort. Slo Colchester i helgen, men det var bare den andre seieren på de ni siste forsøkene i ligaen. Mifsud i scoringshumør. Adebola ny mann på skadelisten.

West Ham fikk med seg et verdifullt poeng etter 0-0 borte mot Portsmouth lørdag kveld. Slo Plymouth hjemme i forrige runde, i en kamp som var jevn frem til vinnermålet kom i sluttminuttene. 2-1 borte mot Bristol Rovers runden før. Sliter fortsatt enormt med skader. Bellamy nok en angriper ute av spill, Carlton Cole eneste tilgjengelige spiss.

Fine forutstninger for vertene, som har blod på tann etter seieren over United. Med store økonomiske problemer blir det intet opprykk denne sesongen, og cupsuksess står høyt i kurs. 3,40 for at de lyseblå lykkes er verdt en innsats som singelspill.

Flere alternativer
Vi anbefaler ingen store summer på dagens cuper med ymse grad av prioritering fra de involverte lagene. Hvis man vil fiske litt dypere enn 3,40, er det spennende alternativer i blant annet Brynäs (2,70) og Hannover 96 (2,00 for UB). Mer om disse kampene finner du ved å klikke på markeringene i Oddsmagasinet .