*Nettavisen* Sportspill.

Schempp i monsterform

Tyske Simon Schempper i kanonform og klar favoritt til å vinne lørdagens jakstart i Pokljuka. Foto: Christof Stache (Afp)

Tyske Simon Schempp har vært kanongod i det siste, og har et strålende utgangspunkt på lørdagens jaktstart i Pokljuka.

19.12.15 09:09

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips 1:
Leicesters superduo betyr målgaranti
Oddstips 2:
Spansk dobbel til tre ganger pengene
Oddstips 3:
Willian gjør det igjen
Oddstips 4:
Newcastle endelig på vinnersporet
Tippekupong:
Bonuspotten skal ut
TV-kampene:
Slik ser du helgens fotballkamper
V75 Bjerke lørdag: Dobbel sjuerpott med verdensstjernen
V5 Bjerke lørdag:
Gundersen har mer på lager
V65 Forus lørdag kveld: Buer har ikke gitt opp

Ny bra dag for Nettavisen/Sportspills oddstips fredag, selv om handicapspillet på Norge røk. Vinnertips på Lund Svindal (2,00), herlig skiskytingsdobbel med duellseire til Dahlmeier og Hildebrand til 2,8 i odds og singelspill på Nice til 2,12 i odds, sørget for solid pluss i regnskapene. Det var tredje dag på rad med fint pluss.

Lørdagens langoddsprogram er spekket med godbiter. Klubbfotballen ruller over hele Europa og i tillegg er det masse herlig vintersport på menyen på dagens langoddsprogram.

12,5 jaktstart menn - Simon Schempp vinner - 2,50
Det har blitt treff på begge skiskytingstipsene vi har lansert fra Pokljuka denne uken. Tarjei Bø var som ventet overlegen broder Johannes Thingnes Bø på torsdagens sprint og de tyske jentene Dahlmeier/Hildebrand innfridde i går.

I dag er det jakstart og der har Simon Schempp et strålende utgangspunkt etter torsdagens sterke seier på sprinten. Han går ut 15,2 sekunder foran Ole Einar Bjørndalen og har 25,6 sekunder ned til Martin Fourcade. Tyskeren er i kanonform og vant også sprinten og ble toer på jaktstarten i Hochfilzen forrige helg. Farten i sporet er strålende og skytingen på det nærmeste perfekt i øyeblikket.

2,50 på at Schempp også vinner dagens jaktstart er slett ikke verst betalt med tanke på det utgangspunkter han har og spilles.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag