Simon Schempp jubler etter å ha sikret Tyskland stafettgull lørdag.
Simon Schempp jubler etter å ha sikret Tyskland stafettgull lørdag. Foto: Markku Ulander (Ap)

Schempp utfordrer Fourcade

Simon Schempp førte Tyskland til stafettgull lørdag og er tilbake i form. Søndag er han en av mange vinnerkandidater på fellesstarten.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill søndag:
VM i skiskyting: 
Dahlmeier til kjempeodds
Tippetips: 
Ny United-nedtur?
Dagens dobbel:
  Hvorfor herjer ikke Lukaku?
Dagens dobbel 2:  Vi starter tidlig i Italia
V64 Halmstad:  Untersteiner har bankeren
V4 BodenVidåpen omgang

Søndagens oddsprogram består blant annet av kamper fra Premier League, La Liga, Seria A, Bundesligaen og Ligue 1. Av vintersport kan vi blant annet glede oss til hopp i Holmenkollen og VM i skiskyting.

Både torsdag og fredag traff vi svært bra på våre foreslåtte spill til verdensmesterskapet i skiskyting. Søndag avsluttes mesterskapet med fellesstart for både kvinner og menn. 

Martin Fourcade - Simon Schempp B 2,35
En fantastisk spennende fellesstart venter søndag når VM i skiskyting avsluttes i Kontiolahti, og så mange som 15 løpere kan trolig ta gull.

I denne duellen møtes to av sesongens aller beste skiskyttere. Martin Fourcade leder verdenscupen, mens tyskeren Simon Schempp ligger på 4. plass. Martin Fourcade skuffet mye på sprinten og jaktstarten sist helg, men tok det forventede gullet på 20-kilometeren torsdag etter et solid langrenn og kun en bom.

For Simon Schempp åpnet VM med en katastrofal sprint. Med sju bom endte han helt nede på 77. plass, og med det utgangspunktet droppet han søndagens jaktstart. Vi valgte derfor å spille mot ham på torsdagens 20 km i duell mot Ole Einar Bjørndalen, men en meget forbedret Schempp var kun 2,8 sekunder bak Ole Einar i mål da, tross ett tilleggsminutt mer og endte på 8. plass.

På lørdagens stafett gikk Schempp sisteetappe for Tyskland og ble sendt ut på sin etappe i ledelsen ca 15 sekunder foran Norge og Emil Hegle Svendsen og med tross et ekstraskudd på siste stående, hadde Tyskland og Schempp full kontroll. 

Det er ingen tvil om at Martin Fourcade skal være favoritt i denne duellen, men det får da være måte på. Simon Schempp er blant de heteste gullfavorittene i dag, og at han kan slå Martin Fourcade er det ingen tvil om.

2,35 på at Simon Schempp er foran Fourcade i mål, er så fristende odds at vi spiller denne.

Spillstopp: Kl. 16.10.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus