*Nettavisen* Sportspill.

Scorer færrest og slipper inn flest

Alhassan "Crespo" Kamara, her i aksjon for Sierra Leones landslag, bøttet inn mål for Örebro forrige sesong, men spissen har ikke spilt noen av lagets kamper i år grunnet en skade. Foto: Hosni Manoubi (Afp)

Örebro har vært en vandrende katastrofe denne sesongen.

20.05.15 12:47

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Oddstips:
Juventus har ikke vunnet på 20 år
Tippetips:
Arsenal har ikke gitt opp sølvet
V76 Bjerke:Frekk banker

Onsdagens oddsprogram består blant annet av Premier League-oppgjøret mellom Arsenal og Sunderland, finalen i Coppa Italia og spansk, svensk og dansk klubbfotball.

Örebro - Åtvidaberg B 3,55
Örebro gjorde det overraskende sterkt som nyopprykket lag forrige sesong (sjetteplass), men så langt i år er det bare blitt to poeng og jumboplass i Allsvenak. Målforskjellen er heller ikke lystig lesing; laget har både scoret færrest og sluppet inn flest mål (4-18).

Angrepsspillet lider av at spissen Alhassan "Crespo" Kamara har vært ute med skade hele vårsesongen. 22-åringen fra Sierra Leone scoret 14 mål på 19 seriekamper forrige sesong og var en av hovedgrunnene til Örebros gode tabellplassering.

Keeperen Jacob Rinnes, som måtte ut med skade forrige serierunde, rekker heller ikke kampen.

Åtvidaberg er det eneste laget som har slått topplaget Elfsborg i år, men det er også klubbens eneste seier. Fasiten er fire poeng, og kun målforskjellen gjør at laget ikke ligger på direkte nedrykk. En positiv ting er at Åtvidaberg scorer langt mer enn de andre bunnlagene. 11 mål er bare ett mindre enn IFK på sølv.

Midtbanespilleren Petter Gustafsson er tilbake i trening, men ondagens kamp kommer for tidlig. Mauricio Albornoz (midtbane) er tilbake etter karantene.

Örebro spilte cupfinale så sent som søndag (1-2-tap mot IFK Göteborg), mens Åtvidaberg har hatt spillefri i halvannen uke.

Dette er et helt åpnet oppgjør mellom to av ligaens svakeste lag, og da er det klart mest fristende å gå etter B-oddsen på 3,55 i odds. Det blir dagens langskudd.

Kampstart: 19.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag