*Nettavisen* Sportspill.

Scorer mer enn Messi

Alberto Bueno har pøst inn mål for Rayo Vallecano denne sesongen. AFP PHOTO/ PEDRO ARMESTRE Foto: Pedro Armestre (Afp)

Rayo Vallecanos spiss Alberto Bueno har scoret sju mål på de tre siste seriekampene og det er faktisk ett mer enn hva Lionel Messi har. Lørdag skal han skyte Rayo til tre meget viktige poeng hjemme mot Malaga.

21.03.15 08:22

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Arsenal jakter ni av ti
Oddstips 2: Villa må ha flere poeng
Oddstips 4: Schalke til strålende odds
Tippetips: Tottenham må slå tilbake
TV-fotball: Sjekk oversikten over helgens TV-sendte kamper
V75 Momarken lørdag: Over 20 millioner i jackpot
V4 Momarken lørdag: Herlig vorspiel
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag

Vi har en strålende fotballhelg foran oss og lørdagens langoddsprogram er spekket med interessante objekter. Fotball-Europa går inn i den avgjørende sluttfasen av sesongen, og det gir mange kamper en ekstra dimensjon. I tillegg til fotballen, er det verdenscup skiskyting jaktstart for både menn og kvinner, og i Planica er det laghopp skiskyting.

HTML EMBED

Rayo Vallecano - Malaga H 2,40
Det er nok ikke alle som har funnet frem denne matchen på lørdagens meget rikholdige utvalg, men det kan være en godbit.

Rayo Vallecano er ikke den største klubben i La Liga, og trekker ikke mer enn drøyt 10 000 tilskuere på sine hjemmekamper. Det har ikke vært en festning denne sesongen, men i det siste har det løsnet for laget hjemme.

De tre siste er alle vunnet og det med solide sifre. Først 2-0 mot Villarreal, deretter 4-2 mot Levante og i siste hjemmekamp 3-1 mot Granada. Nest sist holdt laget svært godt stand borte mot Barcelona (01- til pause), men fikk en tidlig utvisning i andre omgang og tapte 1-6. Det betyr at laget har scoret åtte mål på de tre siste kampene og sju av disse har spissen Alberto Bueno stått for, og det er faktisk ett mer enn Lionel messi i den samme perioden. Totalt har spanjolen Bueno 15 ligamål for Vallecane denne sesongen, og det er slett ikke verst for et lag som totalt har scoret 32 mål.

Tabellmessig ligger Rayo Vallecano på 12. plass med 32 poeng, men har ikke mer enn sju poeng ned til Almeria under streken. Keeperveteranen Tono er fortsatt ute med skade, men utover det er det ingen vesentlige fravær.

Malaga har reist seg igjen etter "sjeikeboomen" for noen år siden, og ligger på en flott 7. plass med 44 poeng. Det betyr fem poeng opp til Villarreal på 6. plass, som gir Europa League-plass. 27 av 44 poeng er tatt hjemme (8-3-3), borte er fortsatt Malage veldig middelmådige (5-2-6). Med mannskapet ser det stort sett bra ut.

Tilsvarende kamp i fjor endte med 4-1 seier til hjemmelaget og slik hjemmelaget leverer på eget gress om dagen, må de være favoritter igjen. Alberto Bueno scorer på "alt" om dagen og 2,25 på hjemmeseier må testes lørdag kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag