*Nettavisen* Sportspill.

Seiersmaskin ordner cashen?

Nettavisen har ingen tro på at storfavoritten Feseth Nils går på et nederlag mot slett motstand i Bergen i kveld.

24.01.08 20:49

Klikk her for gratis V5A-tips.

Her kommer vårt DD-forslag (spillestopp kl. 20.35)

Starter ny seiersrekke?
Familien Olsen har gjort et godt stykke arbeid med deres egen 8 Feseth Nils som kommer ut i V5-3A etter at de fikk ham hjem fra Østlandet. Jærvsøfaks-sønnen har gjort seg helt om, og fremstår nå som en komplett løpshest. God i begge ender, noe som har gjort sitt til at triumfene har kommet tett, og vi mener bestemt at årets første seier blir bokført i dag. 7-åringen mistet en sko i sin siste start i Skien, og var ved den anledningen unnskyldt. I dag støter Olsentraveren på konkurrenter han slår syv dager i uken fra ”dødens”, og vi var aldri inne på å gardere storfavoritten.

Leder rundt om?
Tålmodighet er en dyd, og Ann Kornelia Hundhammer ser ut til å få betalt for strevet med sin øyensten 1 Eldalill i den fjerde avdelingen. I en alder av ni år har vel Prins Vinter-datteren knapt vært bedre, og her tror vi det ligger an til tet fra start til mål. 9-årshoppa er vant til å møte klart bedre hester enn dette, og seiersjansene synes gode. Innsatsen i sin siste start var det lite å utsette på der hun fikk andre på 33.1 full vei, hvor gode Ulknert ble for sterk.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: hesteguiden.com

Tre hester gjør opp i V5-finalen
Vi satser på at det holder med en trio i V5A-finalen. Nykommeren 10 Sunflare er vant til å møte klart bedre hester enn dette på Østlandet, og leverte en oppløftende innsats i sin første start i sin nye hjemby 10. januar hvor Confident Victory-sønnen spurtet storstilet til fjerde, og landet på 18.9 full vei. Med litt flyt på veien fra sitt bakspor synes seiersjansene gode for 6-åringen, som står meget pent inne i løpet. To outsidere finner vi i form av 2 Sweet And Deliberate, og 6 Ariella G.A. Førstnevnte svek med galopp sist hun gjestet Travparken, men vi tør ikke slippe Deliberate Speed-datteren riktig enda. Teten er innen rekkevidde i en feilfri utgave, og i så fall kan 7-årshoppa bli vond å fange. Sistnevnte er sylvass på en kortspeed, og klaffer det litt med posisjonen dukker nok Sugar Boy-datteren opp i rette enden.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære spilleforslag på 75 og 1.125 kroner der det største forslaget er en samlebong hvor vi forsøker å ta V5`en 15 ganger.

På det mellomste forslaget spiller vi et ringsystem som dekker tre løp. Ved å kreve at minst en av tre utgangshester vinner reduseres innleveringsprisen fra 1.344 til 462 kroner. Systemet er fylt ut på tre kuponger og kan kjøpes her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag