TILBAKE: Zlatan Ibrahimovic er tilbake i slag for Sverige.
TILBAKE: Zlatan Ibrahimovic er tilbake i slag for Sverige. Foto: Franck Fife (Afp)

Selv ikke Zlatan redder Sverige

Selv om Zlatan Ibrahmovic er tilbake og spillesugen, vil det neppe holde mot russere i ny giv.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Singel 1: Bury er i trøbbel 
Dobbel: Spania må skyte ut av startblokkene
Tippekupongen: Spania kan bli sjokkert igjen

V75 Forus: 13 millioner i hovedpotten

dagens langoddsprogram er det fulle runder fra lavere divisjoner i England og Norge, samt landskamper i mangfold.

Dagens single, innleveringsfrist klokken 17.55.
Russland - Sverige, H 2,00.

Russland har mye å bevise før de skal være vertskap for VM i 2018. De siste årene har de på ingen måte vist at de er en stormakt også i fotballsammenheng, og EM må være arenaen de viser at det er i ferd med å endre seg.

Russerne skal forsøke seg på sin første kamp etter Fabio Capello, noe som kan gi et friskt pust. Italieneren fikk det aldri til å stemme i Russland og virket mest motivert av sin store lønnssjekk og å opprettholde sitt ego.

Det er den suksessfulle CSKA-treneren Leonid Slutskij som har fått oppdraget om å lede russerne videre og har et særdeles godt lag på papiret til å gjøre det.

Noen spillere fikk virkelig ikke tillit av Capello, men det er i ferd med å endre seg nå, virker det som. Blant disse er stjerner som Kersjakov og Denisov.

Zlatan i gatan
Sverige vil bli veldig glade for Zlatan Ibrahimovic' retur og han så veldig pigg ut i helgens kamp mot Monaco. Jeg trenger ikke fortelle dere at han er svenskenes desidert viktigste og beste spiller, og han virker svært spillesugen.

Sannheten er imidlertid at svenskene mangler litt på kvalitet og Kim Källströms fravær fører til at de mister rutine.

Svenskene skal imidlertid har skryt for å ha holdt det tett bakover og de har stadig til gode å tape en kamp i denne kvalifiseringen med 3-3-0. Men alle gode statistikker brytes før eller siden.

Russerne er avhengige av seier for å beholde los på Sverige, og vil trolig få et løft med trenerbyttet. 2,00 på hjemmeseier er ikke kjempesexy odds, men det duger.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus