Graziano Pelle jubler etter å ha scoret 2-1 målet for Italia i landskampen mot Norge tirsdag.
Graziano Pelle jubler etter å ha scoret 2-1 målet for Italia i landskampen mot Norge tirsdag. Foto: Max Rossi (Reuters)

Senker ikke bare Norge

Southampton og Graziano Pelle har fått opp dampen og jakter en ny trepoenger hjemme mot Leicester lørdag.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Everton skaker United igjen
Oddstips 3: Torino forsterker Milan-krisen
Oddstips 4: Kane kan ødelegge for Klopp
Tippetips: Costa berger Mourinho
V75 Momarken: V75-lørdag med damene i fokus
V5 Momarken lørdag: Rennesvik har bankeren
V65 Leangen lørdag kveld: Blitsen kommer ikke forgjeves
Premier League: Oversikt over skader og karantener
Tippeligaen: Oversikt over skader og karantener
TV/Streaming: Slik ser du alle helgens fotballkamper
Tippemagasinet: Se ny episode
V4 Klampenborg: Galoppfest med Rafael

Et vidunderlig langoddsprogram venter denne lørdagen når klubbfotballen ruller for fullt igjen etter landslagspausen. Gledelig er det også at vi nordmenn endelig kan se La Liga og Serie A igjen etter at Viasat kapret rettighetene denne uken. Lørdagens mest interessante kamp er selvsagt Tottenham mot Liverpool, all den tid dette er debutkampen for Jürgen Klopp. Utover denne er det en bråte med flotte spillobjekter.

Southampton - Leicester H 1,72
Hjemmelaget innledet med kun to poeng på de tre første ligakampene, men har fått opp dampen etterhvert og kommer nå fra to strake seier og slo altså Chelsea 3-1 borte i siste kamp før landslagspausen. Det flyter med andre ord bra på for Ronald Koemans gutter om dagen, og med mannskapet ser det bra ut.  Graziano Pelle så veldig pigg for Italia i landskampen mot Norge og scoret da også seiersmålet.

Claudio Ranieri var et overraskende managervalg for Leicester før denne sesongen, men laget har prestert strålende. Slo direkte tilbake etter 2-5 tapet hjemme for Arsenal nest sist og vant 2-1 borte mot Norwich for 14 dager siden. 15 poeng gir en foreløpig 5. plass. Ingen spesielle fravær.

Hjemmeseier betales med 1,72, noe som er i underkant. Men slik Southampton har fremstått på slutten, skal dette være en solid vinnersjanse og vi spiller.

Burnley - Bolton over 2,5 mål - 1,80
Bra sesongstart for Burnley som innehar 6. plassen før denne runden etter totalt 5-3-2 og 3-1-1 hjemme. Avsluttet med 2-1 seier borte over Rotherham i siste kamp før landslagspausen, men røk på sesongens første hjemmetap i forrige hjemmekamp (1-2 mot Reading).

Bolton ligger tredje sist med sine 8 poeng og har kun vunnet en kamp hittil. Til gjengjeld er det blitt hele fem poengdelinger. Bortetallene viser svake 0-1-4 og hele tolv baklengs.

Dette er to lag som har vært involvert i mange målrike kamper allerede denne sesongen. Bolton tre siste kamper har endt 1-4, 2-2 og 3-4, mens fem av Burnleys seks siste kamper har endt over 2,5 mål.

Likevel er under 2,5 mål favorittodds i denne kampen (1,70), mens over 2,5 mål er satt til 1,80. Det er mer enn godkjent odds for en målrik affære og vi spiller kampen Burnley - Bolton over 2,5 mål kombinert med seier til Southampton.

Det gir oss en totalodds på pene 3,1.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus