Sportspills meny søndag:
Tippetips: Jackpot på søndagskupongen med United - Liverpool
Oddssingel Premier League: Liverpool er helt ustoppelige
Spillsenteret: Vi har vurdert søndagens viktigste kamper
Oddssingel Allsvenskan: Sensasjonell odds på Hammarby
Oddssingel Eliteserien: Strømsgodset må slå Lillestrøm
V75 Örebro: Fantastisk V75-omgang fra Örebro
V65 Sørlandet:
Internasjonal V65-omgang på Sørlandet
V64 Bro Park
: V64-jackpot med norsk superstjerne

Det soleklare høydepunktet på søndagens langoddsprogram er storkampen mellom Manchester United og Liverpool, i tillegg spilles det fem kamper i Eliteserien og full serierunde i OBOS-ligaen, mens Arna Bjørnar tar imot Trondheims-Ørn i Toppserien for kvinner. Det er både i Serie A, La Liga, Bundesliga, Ligue 1 og dansk superlige. Og ikke minst er det høyinteressante oppgjør i Allsvenskan der gullstriden er meget åpen. På hockeyfronten spilles det to kamper i Get-ligaen, og natt til mandag spilles det tre kamper i NHL.

NB! Onsdag er det ca 56 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Hammarby - Malmö H 2,55 (spillestopp kl 14.55)

Tre serierunder før slutt er det fire lag som kjemper om gullet i Allsvenskan. I tillegg til disse to er det AIK og Djurgården. Malmö overtok serieledelsen etter forrige serierunde, de leder på målforskjellen på Djurgården, mens Hammarby og AIK er tre poeng bak.

Sett til de ti siste serierundene er det Hammarby som har tatt flest poeng med 8-1-1. Hjemme i Stockholm har de levert helt fantastisk denne sesongen med 11-2-0. De har bortekamp mot Östersund i nest siste serierunde og avslutter hjemme mot Häcken. Vinner de dagens kamp mot Malmö med minimum to mål, tar de seg forbi Malmö. Toppscorer Muamer Tankovic og kaptein Jeppe Andersen soner karantene i dag, men trener Stefan Billborn har en bred stall og gode erstattere.

Malmö gjorde jobben hjemme mot IFK Göteborg i siste serierunde før landslagspausen og siden Djurgården tapte Stockholms-derbyet mot Hammarby, overtok Malmö serieledelsen på bedre målforskjell enn Djurgården. Malmö har hjemmekamp mot AIK i nest siste serierunde og avslutter borte mot Ørebro. Uwe Röslers gutter har i likhet med Hammarby tatt flest poeng hjemme (11-2-1), borte er nesten halvparten av kampene endt med poengdeling (6-6-1). Verken Oscar Lewicki eller Anders Christiansen deltok på lørdagens trening og er usikre. Bonke Innocent soner karantene for gule kort.

Hammarby vant tilsvarende kamp 3-2 i fjorårsessongen og har vært fantastiske på hjemmebane denne sesongen. Likevel er Malmö satt til favoritt i ettermiddag. Det er ikke lett å begripe. 2,55 på Hammarby spilles.

Klikk her for å levere dette tipset