I FORM: Angers leverer fortsatt og slo Lyon borte forrige helg.
I FORM: Angers leverer fortsatt og slo Lyon borte forrige helg. Foto: Jean-philippe Ksiazek (Afp)

Sensasjonslaget Angers slår til igjen

Angers er favoritt hjemme mot bortesvake Bordeaux, men vi finner stadig god verdi.

Kommersielt

Det ble en glitrende lørdag for Nettavisens oddstips. Bologna vant på overtid mot Genoa til 3,70 i odds, og Joshua King sørget for jubel mot Manchester United til 3,40 i odds, av totalt tre tips. Sassuolo - Torino ble avlyst grunnet tåke.

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Hoppstips:
Stjernen en del av norsk hoppeventyr
Favorittdobbel:
Atletico er en marerittmotstander
Oddsdobbel:
Griezmann har en glitrende sesong
Håndballtipset:
Norge valser over Tyskland
Tippekupongen:
Liverpool får det beintøft

TV-kampene: Slik ser du søndagens fotballkamper

V4 Täby Galopp: Ny galoppsuksess søndag?

Søndagens langoddsprogram er utfordrende, spennende og mangfoldig. Det er alle former for vinteridrett på menyen, samt Liverpool - West Bromwich og Tottenham - Newcastle i Premier League.

Dagens singel, innleveringsfrist klokken 16.55.
Angers - Bordeaux, H 2,25.

Dette er en spennende kamp. Angers tok en solid seier borte mot da kriserammede Lyon forrige helg, og har ikke sluppet inn mål de siste fire kampene.

Motstanden har også vært formidabel i denne periode, og de har møtt nevnte Lyon, Lille, Caen og Paris Saint-Germain, alle svært gode lag. At Angers fortsetter å imponere var det få som forventet, men slik er det altså.

Hjemmelaget er faktisk best når de er på bortebane, men de har akseptable 3-5-1 på hjemmebane. Den viktige midtbanespilleren Mangani er skadet, det samme er spiss Camara.

Spilte torsdag
Bordeaux fikk med seg et poeng i torsdagens Europa League-kamp mot Rubin Kazan. Den kampen var nærmest uten betydning, dog, og det var ikke det sterkeste laget de stilte med der. De har ikke levert spesielt godt i det siste, og før seieren over Guincamp forrige helg, hadde de tre tap på rad.

Slitasjen fra Europa League skal heller ikke undervurderes, de har uansett fått langt mindre hvile enn dagens motstandere.

Angers går fra den ene solide prestasjonen til den neste, og Bordeaux famler virkelig for tiden. 0-4-4 på bortebane er den ursvake statistikken deres, og derfor sliter de der de gjør.

Fraværene de har, er definitivt tyngst i forsvar. Midtstopper Pablo var tilbake forrige helg, men ble skadet og mister trolig denne. Sane er skadet, forsvarer Pallois er suspendert.

Det er god verdi i hjemmeseier til 2,25, og vi tror Bordeaux går på nytt bortetap. De leverer rett og slett ikke på bortebane, og det er lite som tyder på at Angers har foten av gassen.

Klikk her for å levere søndagens singel!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør