I TRØBBEL: Kristiansund er på vei stadig nærmere avgrunnen og er i svært dårlig form.
I TRØBBEL: Kristiansund er på vei stadig nærmere avgrunnen og er i svært dårlig form. Foto: Carina Johansen (NTB scanpix)

Sensasjonslaget Florø kan sjokkere igjen

Det nyopprykkede OBOS-laget virker å gå på vannet om dagen.

Kommersielt

Fjerde runde i cupen preget onsdagens langoddsprogram, med en rekke godbiter av noen fotballkamper. Mjøndalen skal prøve å gjenskape kvaliksjokket mot Brann fra 2014 og de fleste Eliteserie-lagene skal i aksjon.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddstips 1:
Erlandsen kan prioritere cupen
Oddstips 2: Clough må tenke på ligaen 
Tippetips: Ingen marerittreprise for Brann

V4 Jägersro: Knallspennende lunsj på Jägersro

Tirsdag ble en ny null-dag, med bom på begge tipsene.

Dagene langskudd, innleveringsfrist klokken 18.25.
Kristiansund - Florø, B 5,15.

Hjemmelaget har virkelig fått det tøft i Eliteserien den siste tiden og har to poeng på sine siste fire kamper. Det har ført til at de synker stadig nærmere avgrunnen og i Eliteserien ligger de nå på kvalifiseringsplass. Overlevelse i toppdivisjonen er klar førsteprioritet og helgens hjemmekamp mot Sarpsborg 08 er nok allerede i bakhodet til vertene.

På hjemmebane har de ikke tapt sin serieåpningen mot Molde og 3-5-1 er solide tall på eget gress.

Gjestene er også nyopprykket foran denne sesongen, men de til OBOS-ligaen. Og i motsetning til dagens motstander, har de tatt nivået med storm og er inne i sin livs form for tiden. De siste syv seriekampene har de vunnet og de er nå i rute - og vel så det - til å sikre en kvalifiseringsplass.

Den prestasjonen er imponerende nok og 4-1-4 er også solide bortetall. De spiller normalt på naturgress, som ikke gir dem en fordel i dagens kunstgresskamp, dog.

Florø er såpass i vinden at de kan slå ut et KBK-lag som virkelig sliter om dagen. 5,15 er svært spennende odds på Florø-seier og er verdt en liten innsats.

Klikk her for å levere!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør