Foto: SCANPIX

Sett pengene på Gamst & co

Blackburn skal ha en fin vinnersjanse i kveld, vi prøver en dobbel til seks ganger innsatsen.

Kommersielt

Spillforslaget røk på Sevillas hjemmetap for Mallorca i går, men ellers var det tett mellom godbitene blant Nettavisens tips lørdag. Av 22 vurderte objekter satt hele 17, og det til solide 2,37 i gjennomsnittelig odds.

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Overkommelig oppgave for gjestene
Fulham så lenge ut til å klare sin åttende uavgjorte på ti kamper mot Liverpool på Anfield sist, men tapte etter to sene Torres-mål. 2-3-2 hjemme. Et par spillere er ute med langtidsskader, duoen Konchesky og Omozusi er tilbake etter karantene.

Blackburn hadde fem strake seirer før det ble målløst mot Liverpool og 0-2-tap for United før landskampene. Det var også sesongens første tap på fremmed gress, 3-2-0 på de fem første. Dunn er uaktuell, Derbyshire og Savage trolig tilbake etter sine skader.

Fulham er aldri enkle å slå, men Blackburn har overbevist mot tilsvarende motstand så langt. Gjestene klarere favoritter enn oddsen tilsier, 2,30 brukes fra et vrient søndagsprogram.

Feil favoritt
Osasuna brukbare så langt, men røk på to tap på rad før landskampene. Mistet formen på denne tiden i fjor, og radet da opp en lang tapsrekke før poengene begynte å komme utover våren. To mann tilbake etter karantene.

Espanyol ligger hele 10 poeng foran på tabellen, og har i kjent stil rystet flere av topplagene allerede. Uten tap på de åtte siste, tre strake poengdelinger før Bilbao ble slått i siste kamp før spillepausen. Coro klar igjen etter karantene, til en forandring ingen skadeproblemer.

Espanyol blir våre favoritter i denne, og dermed hører 2,60 hjemme på bongen.