*Nettavisen* Sportspill.

Sherwood får drømmestart

Tim Sherwood er ny manager for Aston Villa. Foto: Nick Potts (Pa Photos)

Tim Sherwood er hentet inn som ny manager for Aston Villa. Lørdag tror vi han debuterer med tre poeng i hjemmemøtet mot Stoke.

21.02.15 09:46

Sportspills lørdagsmeny:
Oddsdobbel 2: Nå løsner det endelig for Köln
Oddssingel: Genoa er best i byn
Tippetips: Ingen hvileskjær for Mourinho
VM på ski: Gullfesten fortsetter
VM hopp: Freund innfrir favorittstempelet
VM-konkurranse: Har du peiling på femmila?
V75 Bergen: Dobbel sjuerpott med frekk banker
V4 Gävle: Ny V4-fest i vente

Vi har en eventyrlig flott langoddslørdag foran oss med toppfotball fra hele Europa, vi har VM på ski med både Marit Bjørgen og Petter Northug på ny gulljakt. hopperne skal kjempe om gull i liten bakke og i tillegg er det masse ishockey på programmet.

HTML EMBED


Aston Villa - Stoke H 2,40
Så kom det endelig en seier for Villa forrige helg. Men også Leicester-kampen var i FA-cupen, og med 0-2-tap for Hull forrige serierunde, er Villa fortsatt uten serieseier siden 7. desember. Ligger nå på nedrykksplass, men kun målforskjellen skiller opp til QPR på trygg grunn. Merkelig svake 2-5-5 på eget gress. Tim Sherwood har et tilnærmet fullt mannskap å plukke fra.

Stoke fikk Geoff Cameron utvist rett før hvilen i cupkampen mot Blackburn forrige helg og måtte konstatere at en Joshua King i storform satte inn tre mål. Stoke tapte til slutt 1-4 – det samme resultatet som ble fasiten i hjemmematchen mot City forrige serierunde. 4-4-5 på bortebane. Ryan Shawcross, Geoff Cameron og Bojan er blant dem som mister kampen for Stoke. Villa har kun vunnet to kamper på eget gress denne sesongen.

Et defensivt svekket Stoke kommer til å får problemer mot et sultent Aston Villa i ettermiddag og 2,40 på hjemmeseieren er spennende odds.

Hull - Queens Park Rangers H 1,90
Dame N'Doye ble man of the match i sin debut fra start for Hull og senket Aston Villa med mål og målgivende i 2-0-seieren. Hull var også svært nær en sensasjon borte mot City runden før, men James Milner sørget for at kampen endte 1-1.

De fire poengene kom etter en svak periode for Hull og har sendt laget opp på sikker plass. 3-3-6 er dog middels tall på hjemmebane.

QPR tok sine første bortepoeng for sesongen mot Sunderland sist og er tilbake på trygg grunn. Stod med kun to poeng på de siste sju kampene før seieren.

Det eneste negative med seieren over Sunderland er at Leroy Fer, som har vært en av lagets viktigste og mest stabile spillere denne sesongen, måtte ut på båre. Kneskaden er så alvorlig at midtbanespilleren mister de neste ti ukene. Sammen med Sandro, Richard Dunne, Alejandro Faurlin og Maurico Isla er han ute for QPR, som muligens har Charlie Austin tilbake.

Hjemmelaget har en bra sjanse her og Dame N'Doye har tilført laget sårt tiltrengt offensiv slagkraft. Vi spiller Hull til å vinne denne og kombinert med Villa-seier får vi spreke 4,56 i dobbelodds.
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag