Sikker vinner til flott odds

Norsk Tippings odds er klart markedsledende på dagens spill. Vi prøver en duo i kombinasjon med Malmö FF.

Kommersielt

Lillestrøm infridde uten problemer til 1,75 i går , desverre var ikke handicap-spill tilgjengelig på kampen.

Bjerke peker seg ut som et kjempespill i kveld, ellers er Norsk Tippings oddssetting spenstig også på dagens øvrige 3. div-kamper.

Resten av dagens kamper og tips

Nettavisens fotballguide

Poengene blir igjen i Skåne
Malmö tapte borte for svake Trelleborg nest sist, men har ellers fått en god start på sesongen. Knuste AIK hele 4-0 her forrige seriekamp, avanserte i cupen med 11-0 tirsdag. Normalt meget sterke hjemme, men har tapt de to siste gangene Hammarby har vært på besøk. Litmannen, Mravac, Nilsson og Skoog mangler fortsatt, A. Andersson er i tillegg usikker.

Hammarby står også med full pott på to hjemmekamper og ett poeng borte. Slo svake Brommapojkarna 4-0 hjemme sist. Forventes å henge med i det øvre sjiktet, men er i motsetning til hjemmelaget ingen tittelkandidat. Mangler et par faste med skader.

Klar H i storkampen, 1,70 er brukbart betalt.

Knallodds på hjemmelaget
3. div Akershus. Bjerke med en lovende start på sesongen, tre seirer før det ble tap for Aurskog sist. Gjestene har bare ett poeng på sine fire kamper, men slo dagens motstander i NM-kval 2-1 før sesongstart, da på eget gress.

Bjerke skal være klart bedre, og 1,35 synes som et lite kupp med tanke på at H kun gir 1,20 andre steder. Alltid litt bingopreg over kamper på dette nivået, men dette ser ut som dagens klart beste spill.