*Nettavisen* Sportspill.

Sikrer ny kontrakt i Championship

Marvin Sordell har scoret fire mål på de to siste kampene for Charlton. I kveld blir den innleide Bolton-spissen en nøkkelspiller mot Watford. Foto: Daniel Hambury (Pa Photos)

Charlton har alt i sine egne hender før den spennende avslutningen i Championship.

01.05.14 09:24

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Odds:
Real skjelver i Tyskland
V4:Visby byr opp til fest
V5 Bjerke:Lukrativ lunsj
V64 Eskilstuna:En nytent panter

Sarpsborg leverte varene for oss i går, og det ble dermed en ny knalldag for Sportspills oddstips. I dag er Champions League-semfinalen mellom Bayern München og Real Madrid og to kamper fra Championship de mest spennende oppgjørene på oddsprogrammet.

Vi startet dagen med et objekt fra Bayern - Real og følger opp med et tips fra Championship i denne saken.

Dagens spill 2
Charlton -Watford H 2,15

I kveld spilles det to viktige hengekamper på Englands nest høyeste nivå. Birmingham møter Wigan på hjemmebane, en match som er viktig i både nedrykkskampen og i kampen om playoffplass.

I London kan Charlton sikre en ny sesong i Championship mot et Watford-lag som er ferdigspilt for sesongen. Dersom det blir hjemmeseier i kveld, vil nemlig Charlton ha overtaket på Doncaster (og kanskje Birmingham) før den siste serierunden til helgen.

Laget kommer fra et 1-3-tap hjemme for et opprykksjagende Blackburn, men vant 3-2 borte mot Sheffield Wednesday runden før.

Høyrebacken Chris Solly er akkurat tilbake etter langtidsskade, og det er mulig han hviles i kveld grunnet det tette kampprogrammet. Venstrebacken Rhoys Wiggins er fortsatt ute.

Watford kapret bra med poeng i en periode og var i ferd med å melde seg på i playoffkampen. Men det toget ble brutalt stoppet av QPR og Derby, som man fikk null poeng mot i de to siste rundene. Dermed ender man rundt midt på tabellen uansett hvordan det går i kveld og Huddersfield lørdag.

Bortelaget må klare seg uten forsvareren Marco Cassetti, som pådro seg to gule kort i 2-4-tapet for Derby sist. Joel Ekstrand og Lewis McGugan matte ut med smeller i same match, og det er usikkert om de blir klare.

Watford er det beste laget av disse to, men Charlton er det eneste laget som har noe å spille om. Watfords borteform er også svak, og vi setter pengene på H.

Charlton -Watford 2,15 - 3,05 - 2,90
Klikk her for å levere dette spillet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag