Ruben Castro er toppscorer i Betis sammen med Jorge Molina. Begge har scoret åtte mål.
Ruben Castro er toppscorer i Betis sammen med Jorge Molina. Begge har scoret åtte mål.

Siste sjanse for Betis

Bunnlaget må trolig vinke farvel til La Liga dersom det ikke blir tre poeng i dag.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill mandag:
Odds:Satte en støkk i Liverpool
V65 Leangen:
Blekkan kan vinne alle seks
V4/V5 Åby:
Carsten tror på Daryl
V64 Färjestad:Jackpot på 1,6 mill

Vi står overfor et interessant mandagsprogram med objekter fra Premier League, La Liga, Serie A, Allsvenskan og Superligaen på menyen.

Vi startet dagen med en singel fra Premier League og følger opp med en dobbel i denne saken.

Dagens dobbel
Real Betis – Malaga H 2,00

Betis har ligget sist i La Liga så lenge vi kan huske, men formen er såpass god at drømmen om fornyet kontrakt fortsatt lever. Skulle det bli seier i kveld, vil det være fem poeng opp til sikker grunn.

Formmessig er man inne i den beste perioden denne sesongen. På de siste fem kampene er det blitt åtte poeng, og man har også spilt en god Europa League-kamp mot erkerivalen Sevilla i denne perioden. Forrige runde ble det en sterk 3-1-seier borte mot Levante.

Den offensive midtbanespilleren Salva Sevilla er siste tilskudd på en lang skadeliste. 30-åringen pådro seg en bruddskade i hånden mot Levante og er ute to-tre uker. Forsvareren Paulao måtte trekke seg før Levante-kampen, men kan være tilbake i dag.

Malaga kommer fra 1-2 hjemme mot Espanyol og har faktisk spilt best på bortebane denne de siste rundene. Ligger på 14. plass med 32 poeng, og plassen er på ingen måte trygg.

Midtbanen er svekket av karantene til Duda og Pablo Pérez og skaden til Fernando Tissone.

Betis har hatt marginene mot seg store deler av sesongen, og laget er bedre enn den desiderte bunnplassen skulle tilsi. Formen er god til tross for de store skadeproblemene, og i dag er det kun tre poeng som gjelder foran et meget entusiastisk hjemmepublikum.

Granada – Levante H 1,80
Granada er i god hjemmeform og står med tre strake trepoengere på Los Carmenes. Forsvarte seg godt borte mot serieleder Atletico Madrid sist, men tapte til slutt 0-1.

Ligger på 12. plass med 34 poeng, og skulle det bli tre poeng i dag, er luken ned til nedrykkslagene steget til sju poeng.

Midtbanespilleren Dani Benitez er utestengt etter å ha testes positivt på kokain.

Levante har tatt tre poeng mer enn dagens motstander, men formen er langt svakere. Tapte hele 1-3 hjemme mot bunnlaget Betis sist og har bare tatt ett poeng på de siste fire kampene.

Den rutinerte midtbanspilleren Mohamed Sissoko (eks Liverpool, Juventus og PSG) er ute med skade. Nabil El Zhar, Ángel Luis Rodríguez Díaz, Miguel Pallardo, Pedro Ríos og Nagore er heller ikke med i troppen.

Granadas gode hjemmeform og Levantes fravær av form gjør at vi ikke nøler med å anbefale H.

Real Betis – Malaga 2,00
Granada – Levante 1,80
Samlet odds: 3,60
Klikk her for å levere dette spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus