Joshua King reddet et viktig Blackburn-poeng i sluttminuttene mot Millwall sist.
Joshua King reddet et viktig Blackburn-poeng i sluttminuttene mot Millwall sist. Foto: PA/ Clint Hughes

Siste sjanse for Joshua King

Blackburn må vinne i kveld for å holde liv i playoffdrømmem.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Odds:United er sjanseløs på Old Trafford
V4 Bollnäs:Leif er til å stole på
V65 Forus:Svært interessant spilleomgang
V5 Klosterskogen:
Gjentar i lunsjen?

To Champions League-kvartfinaler utgjør indrefileten i tirsdagens langoddsprogram, men vi kan også spille på objekter fra blant annet Championship, League One, SHL og NHL.

Dagens spill
Blackburn – Brighton H 2,35

Blackburn ligger på 12. plass i Championship, og det skiller åtte poeng opp til Reading på den siste playoffplassen. Joshua Kings lag har imidlertid én kamp til gode på de fleste lagene som ligger over på tabellen og vil kun ha fem poeng opp dersom det blir seier i kveld.

Blackburn står med tre strake uavgjorte kamper, men prestasjonene er nokså gode dersom vi ser nærmere på kampene. Den forrige hjemmekampen endte 1-1 mot suverene Leicester, mens man har spilt på bortebane de siste to siste rundene. Forrige helg kom man under med ti mann ti minutter ut i andre omgang på stillingen 1-0 til desperate Millwall, men man kom tilbake to ganger og reddet et verdifullt poeng. Det siste målet ble satt inn av Joshua King.

Blackburn har anket karantenen Grant Hanley fikk etter Millwall-kampen, og i skrivende stund er det ikke kjent om han får spille. Rudy Gestede stod over sist og betegnes som usikker. Ben Marshall er også på vei tilbake etter skade, men Adam Henley mister resten av kampen.

Brighton ligger fire poeng over Blackburn, men formen er elendig. Står med tre strake tap og 0-5 i målforskjell. To av disse kampene ble spilt på hjemmebane, og motstanderne var ikke bedre enn Sheffield Wednesday, Middlesbrough og Ipswich.

Will Buckley skadet seg i 0-2-tapet for Middlesbrough og mister dagens kamp. Spissen Will Hoskins og midtbanespillerne Andrea Orlandi og Andrew Crofts (5 seriemål) er ute med skader. Craig Mackail-Smith er snart tilbake, men denne kampen kommer for tidlig.

Det gjenstår åtte seriekamper for Blackburn, og i kveld er bare seier godt nok dersom håpet om playoff skal leve videre.

Blackburn – Brighton 2,35 - 3,05 - 2,60
Klikk her for å levere dette spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus