*Nettavisen* Sportspill.

Siste sjanse for QPR

Charlie Austin må sette sjansene hjemme mot Everton søndag ettermiddag. Foto: John Walton (Pa Photos)

Queens Park Rangers ligger meget utsatt til i bunnen av Premier League-tabellen og må ha tre poeng søndag hjemme mot et bortesvakt Everton.

22.03.15 08:14

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Liverpool banker Manchester United
Oddstips 2: Sampdoria har funnet et nytt gir
Tippetips: El Clasico på søndagskupongen
TV-fotball: Sjekk oversikten over søndagens TV-sendte kamper
V4 Kalmar: Spennende lunsjbanker
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag

Søndagens langoddsprogram har to virkelige godbiter i form av prestisjeoppgjørene mellom Liverpool - Manchester United og Barcelona mot Real Madrid. Men det er flust av øvrige kamper også, og det er også spennende vintersport på programmet både i skiskyting og skiflyging.

HTML EMBED

Queens Park Rangers - Everton H 3,30
QPR møtte et effektivt Palace som scoret tre mål allerede før pause forrige runde, og måtte gi tapt på bortebane for 13. gang på 14 forsøk denne sesongen. London-klubben har dermed tatt null poeng på de siste fire kampene og ligger på nest sisteplass før denne serierunden. Har brukbare 5-4-6 hjemme på Loftus Road. Joey Barton er trolig tilbake for hjemmelaget søndag, som ellers har tvil rundt Mauricio Isla og Darnell Furnong.

Det så ut som om Everton endelig hadde noe på en gang da laget slo Dynamo Kiev og Newcastle i midten av måneden. Returkampen i Ukraina torsdag ble imidlertid en eneste stor nedtur, og 2-5-tapet viser at Liverpool-klubben fortsatt har mye å jobbe med, ikke minst defensivt.

Var uansett meget viktig med tre poeng i hjemmekampen mot Newcastle sist helg, og før denne runden har laget seks poeng ned til streken. Kevin Mirallas er blitt skadet og og blir ute i noen uker. Gareth Barry soner karantene.

QPR har et visst potensial og må ha tre poeng søndag, og slik Everton har vært på bortebane denne sesongen (3-3-9), må det være mulig. 3,20 på at QPR holder liv i håpet om fortsatt eksistens i Premier League og tar tre poeng her, er så sprek odds at vi sender avgårde et frekt langskudd mot London.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag