MANGE NEDERLAG: Vålerenga har hatt en tung høst.
MANGE NEDERLAG: Vålerenga har hatt en tung høst. Foto: Ned Alley (NTB scanpix)

Siste spiker i Engas medaljehåp

Vålerenga har reist seg etter en skuffende periode, men medaljehåpet slukkes likevel i dag.

Kommersielt

Sportspills øvrige fredag/lørdagsmeny:
Oddstips 2: Yttergård Jensen og co. har snudd skuta
Langskudd:
Siste sjanse for svenskejumboen

V75 Leangen lørdag: Dobbel jackpot og drøye 6,6 mill ekstra i sjuerpotten
V64 Kalmar fredag kveld: Dobbel jackpot med 1,7 mill ekstra
V65 Biri: Herman har ambisjoner
V65 Skellefteå:
Norske sjanser i nord
V5A Øvrevoll
: Herlig ettermiddagsmoro på Øvrevoll
V5 Leangen lørdag: Misset Derby - vinner nå

Skaderapport Tippeligaen: Disse mister helgens runde
Skaderapport Premier League:
Disse er utilgjengelige
Tippemagasinet:
Se en helt ny episode!

TV-kampene: Slik ser du helgens kamper på TV

Det er mange spennende objekter på fredagens langoddsprogram, med kamper fra nesten alle de europeiske storligaene.

Dagens singel, innleveringsfrist klokken 18.55.
Bodø/Glimt - Vålerenga, H 2,45.

Denne kampen vises på TV 2 Zebra og TV 2 Sumo.

Bodø/Glimt fikk til slutt en fantastisk høst og hadde en helt vanvittig seiersrekke. Selv etter de tapte for Viking for et par måneder siden, klarte de å slå tilbake.

De har hatt tøffe oppgjør de siste rundene og tapt tre av de siste seks, men ikke på noen måte blitt ustpilt i tapene. Forrige helg ble de greit håndtert av et Strømsgodset på medaljejakt.

Bodøværingene har virkelig fremstått som et bunnsolid lag denne høsten og kan glede seg over å ha forlatt nedrykksstriden for godt. De har grunn til å glede seg over det, og faren er alltid at man hviler på laurbærene. Men på Aspmyra vil det alltid finnes motivasjon til å vinne. Og for å lokke fansen til stadion, har de annonsert at gratis laks vil tilbys alle som møter opp. Så gjenstår det å se om det er nok til å hjelpe laget til seier.

Forrige sesong spilte de en ellevill kamp i dette oppgjøret, en kamp Glimt til slutt vant 4-3. Også tidligere denne sesongen har de en veldig god opplevelse mot VIF, da de vant 2-1 på Ullevaal og startet den utrolig seiersrekken.

De har vunnet sine seks siste hjemmekamper og er i kjempeflyt på kunstgresset - et underlag som gir fordel vertene. Danny Cruz og Ruben Imingen er stadig skadet for Glimt.

Vålerenga fortsatt med
Det ble snakk om medalje, og Vålerenga feilet. Men til tross for bare fire poeng de siste kampene er det faktisk med i kampen, selv om Strømsgodset virker å ha grei kontroll.

Hjemme mot Start spilte de ikke god fotball, men hadde nok fortjent seieren. Likevel gjør det neppe noe positivt med moralen å slippe inn et absolutt tullemål i kampens siste minutt til stillingen 1-1.

Gjestene startet bortesesongen på suverent vist, men tapte tre på rad før de slo Mjøndalen for snaue to uker siden. Den gode borteformen er forsvunnet og de ser på langt nær så solide ut som før. Likevel kan Rekdal glede seg over at sjanseskapingen er tilbake på et bra nivå de siste tre kampene, selv om konverteringen fortsatt mangler.

Moa, Morten Berre og Näsberg er ikke med i troppen.

Vålerenga har forbedret sitt spill de siste ukene, men det mangler fortsatt mye. Glimt er på sin side i strålende hjemmeform og oddsen på 2,45 til nord-norsk seier er verdt å teste!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus