Foto: Björklöven.com/Twitter

Sjekk den forvandlingen

Björklöven er det store formlaget i Hockeyallsvenskan.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill fredag:
Dagens dobbel: 
Spennende spill til 3,89 i odds
V75 Jarlsberg lørdag: Lerum byr på to bankere
V65 Biri:
Pengene settes på Malmin
V64 Bollnäs:Kontio har bankeren

Fredagens langoddsprogram består blant annet av kamper fra La Liga, Bundesligaen, 2. Bundesliga, Ligue 1, Ligue 2 og Serie B. Det er også VM i storslalåm på programmet.

Her finner du langoddsprogrammet for desktop.

Her finner du langoddsprogrammet for mobil.

Dagens langskudd

Karlskoga - Björklöven B


Karlskoga kjempet lenge helt i toppen av Hockeyallsvenskan, men har falt som en sten på tabellen den siste måneden. Laget har tatt null poeng på de siste seks matchene og ligger nå på femteplass.

Det skiller sju poeng opp til Malmö på andreplass, og det må bli tilnærmet full pott i de siste seks rundene for at laget skal ha mulighet til å nå en av de to plassene som gir duellspill om en plass i SHL. Det er langt mer sannsynlig at Karlskoga må nøye seg med en plass i kvalifiseringsrunden.

Laget har slitt mye med skader denne sesongen, og vingen Carl Berglund er ny på fraværslisten. Der finner vi blant andre også den raske og tekniske Johan Nilsson (23 poeng). Henrik Björklund, Christian Berglund og Jesper Olofssoner tilgjengelige igjen.

Björklöven har stort sett kjempet rett over de to nederste plassene denne sesongen, men har gjort det så godt etter nyttår at laget er helt ute av bunnstriden og trolig ender i kvalifiseringsrunden.

På de siste ni matchene er det blitt åtte seiere (sju av dem i ordinær tid). Det eneste tapet i denne perioden kom i overtidsspill.

Forsvareren Jonathan Harty er trolig fortsatt ute med skade. Det ble meldt om en del sykdom i troppen til tirsdagens oppgjør mot Asplöven, men det ser ut til at situasjonen er bedre nå.

Björklöven har vunnet to av tre innbyrdes matcher mot kveldens motstander denne sesongen, og det frister å sette pengene på B til fine 2,95 i odds som et langskudd.

Legg merke til at objektet kan ikke spilles som singel. Mulige kombinasjonsspill er Borussia Dortmund mot Mainz og Marseille mot Reims. Begge hjemmelagene står i 1,30 i odds.