Jake Jervis, Tranmere Rovers FC pre season 1 aug 2011
Jake Jervis, Tranmere Rovers FC pre season 1 aug 2011 Foto: Will Viles / Will bcfc@en.wikipedia

Skadeplaget ligaleder

Flere spillere er usikre og skadet hos topplaget i League One, og da går vi mot dem.

Kommersielt

Sportspills meny fredag:
V4 Solvalla: Dynamitt på Solvalla
V65 Jarlsberg: Dama til Asbjørn

Galopp Øvrevoll: Ny tipsklaff på Øvrevoll?
Tippeligaen: Dramatikk i siste runde
Premier League: Helgens runde

Langoddsen byr på uvanlig mange spennende objekter i dag, fordelt på finsk og svensk ishockey, og fotball fra dansk superliga, Ligue 1, fransk og portugisisk cup, Segunda Division, 2. Bundesliga og lavere divisjoner i England, blant annet. Dessuten er norsk bandy igjen å finne på programmet.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Vi håper så mange som mulig av våre lesere testet gårsdagens to langskudd Växjö Lakers til 4,45 og Tønsberg Vikings til 4,00. Begge vant sine matcher med tre måls margin.

Dagens langskudd
16. TSV 1860 München - FC Köln B 3,00

Vi har gått mot Köln flere ganger denne sesongen, for det er mye nytt i stallen hos Solbakkens tidligere klubb, og de har hatt sine innkjøringsproblemer. Vi kan vel ikke friskmelde dem helt ennå, men de har begynt å vinne kamper og tidligere storscorer hos Lillestrøm, Anthony Ujah, er oppe i tre nettkjenninger. I kveld kommer en kamp Köln kan vinne, og oddsen på 3,00 for borteseier ser noe høy ut. 1860 München røk 0-2 for St. Pauli i sin forrige hjemmekamp og viser variable takter, blant annet er de foreløpig eneste lag som har avgitt poeng hjemme mot ligaens svakeste bortelag Aue. Köln til 3 blank er et spennende langskudd.

Dagens avslag
6. Dynamo Dresden - FSV Frankfurt H 1,95

Også dagens avslag hentes fra 2. Bundesliga. Det ble 1-1 og 2-2 mellom disse forrige sesong, og nå er Dresden-formen helt i bånn, med fire strake tap og tap 0-2 i de to siste hjemme i øst. FSV Frankfurt vant 2-1 i Duisburg på forrige reise, de er i grei form og har tatt poeng i fire av syv borte. Her tviler vi på hjemmeseieren, og når oddsen er lave 1,95 er det lett å takke nei.

Dagens spill
Det er flere bortelag som vekker vår interesse i dag. Nordsjælland har et par mann ute, men møter at AGF-mannskap som har mistet piffen fullstendig og som også har et par mann ute. I Frankrike er Lille i form og Champions League til uken trenger de bare møte opp på, de er allerede ute og kan fokusere på kveldens kamp. Oddsen er 2,20 på begge disse. Et lite hakk bedre betalt får vi i England, vi henter kveldens spill fra League One.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

19. Tranmere - MK Dons
League One. Liverpool-klubben Tranmere topper tabellen klart etter 17 runder. De har 5-2-1 på eget gress og etter en liten formsvikt med tap mot Bournemouth og Doncaster har de kjempet seg tilbake og slått Hartlepool og Oldham i de to siste, til tross for en del skadeproblemer. Tirsdag måtte de ut i omkamp i FA-Cupen, og de slo Braintree 3-0 denne gangen, men det kostet.

Manager Ronnie Moore stilte med flere av sine faste i cupen tirsdag, og måtte dessverre se Thompson (m) og Taylor (f) gå av banen med skader. "Disse skadene er forferdelige. Jeg skjønner nesten ikke hvordan vi skal klare å stille lag mot MK Dons fredag", sa Moore etter kampen. Overdrevet, ganske sikkert, men McGurk (m) er høyst usikker i tillegg til de to førstnevnte, og fra før er Bell-Baggie (m) og Akpa Akpro (a) ute. Alle disse kunne normalt startet kampen. Innlånte Cassidy (a) og Palmer (m) deltok ikke i cupen, men er tilbake her.

MK Dons kjemper ofte i toppen av denne divisjonen og nå har de fått opp dampen. Etter litt varierende resultater innledningsvis er de oppe på 7. plass og har slått Scunthorpe, Leyton Orient og Sheffield United i de tre siste i ligaen. Dette er gode lag, men ingen av dem klarte å score på Dons. Enkel 6-1-hjemmeseier i FA-Cup omkampen mot Cambridge tirsdag, med alternativt lag og ingen skader.

Chadwick (m) returnerer fra suspensjon, mens Otsemobor (f) og Potter (m) er tilbake etter å ha blitt hvilt i cupen tirsdag. Laget er skadefritt og flere spillere meldte seg på i konkurransen om startplass etter god innsats i cupen.

Norsk Tipping har tatt høyde for hjemmelagets mulige skadeproblemer og gjør bortelaget til svake favoritter. Men fortsatt får vi 2,30 på et lag i kjempeform, som slo et sterkere Tranmere enn dagens 2-0 og 3-0 forrige sesong. Det er et fint tilbud og vi setter 100 kroner på borteseieren.

19. Tranmere - MK Dons 2,50 2,90 2,30

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus