Zlatan Ibrahimovic rekker ikke kveldens Champions League-kamp mot Barcelona grunnet en hælskade.
Zlatan Ibrahimovic rekker ikke kveldens Champions League-kamp mot Barcelona grunnet en hælskade. Foto: Pascal Rossignol (Reuters)

Skadeskutt PSG får det tøft mot Barca

Paris Saint-Germain stiller trolig uten tre av sine største stjerner i kveld.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Langskudd 1:  Klarer seg fint uten Riise
Langskudd 2:  Mourinho gambler med Costa
V5 klosterskogen:
  Vi løper til lukene
V4 Axevalla:
  Er dette dagens lunsjmann?
V64 Eskilstuna:
  Superobjekter fikser cashen

Det ble en flott start på uken for Nettavisens oddstips mandag, med treff på to av tre spillforslag (Udinese - Parma H til 2,10 i odds og dobbelen Brommapojkarna - Halmstad B + Nordsjælland - OB H til 2,64 i odds). Undertegnedes 204 ordinære oddstips i 2014 har dermed gitt en tilbakebetaling på 102,6 prosent.

Tirsdag er det Champions League for alle penga på oddsprogrammet, men ikke glem at det også spilles en rekke kamper i Championship.

Dagens oddstips

Paris Saint-Germain - Barcelona B


PSG har fått en uventet svak start på sesongen og har spilt uavgjort i fem av åtte seriekamper. Åpnet også med poengdeling borte mot Ajax i CL-premieren. Var det førende laget i den kampen, men ble straffet fordi man ikke klarte å avgjøre kampen tross store muligheter til å gå opp til 2-0.

Til kveldens kamp er lagets største stjerne, Zlatan Ibrahimovic, ute med en hælskade som også har holdt ham ute av de to siste seriekampene.

Men det er ikke det eneste problemet manager Laurent Blanc sliter med før kveldens viktige kamp. Spissen Ezequiel Lavezzi skadet seg i seriekampen mot Caen for en uke siden og er også uaktuell i kveld. I tillegg er kaptein Thiago Silva, som ikke har spilt siden begynnelsen av august, høyst tvilsom.

Barcelona hadde en skuffende fjorårssesong, men har virkelig vært på hugget i høst og leder La Liga med 16 poeng og 17-0 i målforskjell etter 6 serierunder.

Dominerte stor mot Apoel i åpningskampen i CL, men klarte bare å få ballen i nettet én gang.

Luis Suarez er fortsatt suspendert, mens Rafinha og Douglas er skadet. Thomas Vermaelen er skadefri, men kampformen er ikke vurdert god nok til at han er inkludert i troppen.

PSG har på ingen måte imponert denne sesongen, mens Barcelona virker svært sultne på pokaler. Når vi også tar med hjemmelagets skadeproblemer, blir 1,95 i odds på B et interessant spill.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus