Öster-trener Robert Björknesjö har virkelig hodebry om dagen.
Öster-trener Robert Björknesjö har virkelig hodebry om dagen. Foto: Adam Ihse / Tt (TT NYHETSBYRÅN)

Skadeskutte Öster sliter tungt

Med kun 15 spillere fra A-laget tilgjengelig, skal Öster få en tøff oppgave på fredag.

Kommersielt

Det er stille før stormen denne fredagen, men absolutt mulig å finne gode objekter på dagens langoddsprogram.

Dagens spill
Öster - Angelholm (0-1), B 1,95

Dagens oddstips

Öster – Ängelholm (0-1) B


Hjemmelaget er inne i en tøff periode og har 2-4-4 de siste ti kampene. For øyeblikket over streken, men den kommer nærmere og nærmere. Tapte 3-0 mot Lars Sætra Hammarby i forrige helgs kamp.

På hjemmebane har Öster slitt spesielt mye og har 2-1-5 som statistikk, med kun åtte skårede mål på like mange kamper. Det gjør dem til Superettans nest dårligste hjemmelag. Seierene har kommet mot sterke motstandere i form av Ljungskile og Syrianska.

De har imidlertid fått merke at stallen er tynn den siste tiden, og med til Hammarby var kun 16 spillere. Av disse var to hentet fra B-laget. Før dagens kamp har de hentet en spiller på lån fra Falkenberg, uten at det bedrer situasjonen veldig mye.

Angelholm fra Skåne er i litt bedre slag og er for øyeblikket over Öster på tabellen. 3-3-4 de siste ti kampene er absolutt godkjent. Forrige runde tapte de mot GAIS, i en knepen 1-0-kamp på bortebane.

Ellers er Angelholm meget gode på reisefot og 3-2-3 som bortestatistikk er respektabelt. I tillegg har de nok selvtillit etter å ha slått nettopp Öster 2-1 for ikke lenge siden. 

På en dag som ikke akkurat koker over av toppkamper, har vi valgt å gardere UB for Angelholm i dag. Med Östers skadeproblemer og svake hjemmestatistikk, sammen med Angelholms gode bortestatistikk, er B til 1,95 dagens desidert beste spill.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus