Freiburgs Mats Møller Dæhli er for tiden ute med en kneskade og må se kveldens viktige seriekamp mot Hamburg fra sidelinjen.
Freiburgs Mats Møller Dæhli er for tiden ute med en kneskade og må se kveldens viktige seriekamp mot Hamburg fra sidelinjen. Foto: Patrik Stollarz (Afp)

Skadet Møller Dæhli mister skjebnekamp

Freiburg er ille ut dersom det blir tap i kveld.

Kommersielt

Øvrig innhold fra Sportspill:
Oddstips 1: 
Verste periode siden 1981
Eurojackpot: I kveld kan du vinne 755 millioner
V65/V4 Solvalla:  Topp omgang!
V75 Biri: Vi lanserer tre bankere
V65 Jarlsberg: Hamre har bankeren

Fredagens oddsprogram består blant annet av kamper fra La Liga, Bundesligaen, Ligue 1, playoffspillet i Championship og hockey-VM.

Det er duket for en thrilleravslutning for lagene på nederste halvdel i Bundesligaen. Tre runder gjenstår, og ingen klubber fra plass ti og ned er helt trygge.

Hamburg har slitt i bunnen hele sesongen og lå helt sist så sent som for tre runder siden. Laget har imidlertid vunnet to kamper på rad og ligger nå på 14. plass, ett poeng over Freiburg på plassen som gir nedrykkskvalik.

Mellom disse to befinner Paderborn seg, og Hannover på nest siste har også tatt like mange poeng som Freiburg.

Hamburg har sluppet inn færre mål enn de fleste andre nedrykkskandidatene, og lagets største problem har vært å score mål selv. Det har imidlertid løsnet i de to siste kampene, som har endt 3-2 over sterke Augsburg og 2-1 over Mainz.

Til tross for at det er blitt full pott i de to siste kampene, sliter laget med en del skader om dagen. Førstekeeper Jaroslav Drobny, forsvareren Cleber og midtbanespillerne Nicolai Müller, Ivo Ilicevic og Valon Behrami mangler i kveld.

Freiburg hadde en god mulighet til å skyte seg et steg unna nedrykkskampen i hjemmemøtet med bunnkollega Paderborn sist, men bortelaget klarte å snu 0-1 til 2-1 på slutten av matchen.

Runden før ble det uavgjort borte mot tabelljumbo Stuttgart, og Mats Møller Dæhlis lag har bare tatt to poeng på de siste fire kampene. Den norske landslagsspilleren sliter med en kneskade og mister kveldens kamp.

Resten av troppen er tilgjengelig for trener Christian Streich.

Hamburg har vist styrke i de to siste rundene, og vi setter pengene på hjemmeseier mot et formløst Freiburg.

Kampstart: 20.30. Oppgjøret sendes på Eurosport 2.

Her finner du hele oddsprogrammet.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus