*Nettavisen* Sportspill.

Skadeuro før kampen mot serielederen

Storscoreren Johan Ryno er en av flere Leksand-spillere som er skadet eller usikre til kveldens match mot serieleder Skellefteå. Foto: Wikimedia Commons

Bunnlaget Leksand sliter med fravær og usikkerhetsmomenter før kveldens vanskelige hjemmekamp.

04.12.14 11:37

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Oddstips:
Vanvittig hockey-hardkjør
Dagens langskudd:
Gjør store endringer på lagene
Skiskyting:
Soukalova til kjempeodds
V64 Sverige:
Boden med superjackpot
V4 Mantorp:
Goop styrer bankeren
V65 Bergen:
Deilig jackpotaften

Torsdagens langoddsprogram består blant annet av kamper fra Ligue 1 og spansk og italiensk cup. Vel så interessant er det på hockeyfronten, der det spilles en rekke matcher i Get-ligaen, NHL og SHL.

Det er også satt opp ti dueller fra kvinnenes 15 km skiskyting i Östersund.

HTML EMBED

Dagens oddstips 2

Leksand - Skellefteå B


HTML EMBED


Leksand har tapt tre av sine fire siste matcher og ligger sist i SHL med 28 poeng på 22 kamper. Har tre poeng opp til Luleå på trygg grunn.

Har gjort det klart best hjemme i Tegera Arena, der 22 av poengene er tatt.

Til kveldens kamp har laget store skadeplager. Tobias Forsberg (16 matcher i år), Ryan Russel (17 matcher) og Eric Himelfarb (16 matcher) er alle uaktuelle, mens kaptein og toppscorer Johan Ryno (22 poeng), førstekeeper Oscar Alsenfelt og den tidligere Växjö- spilleren David Åslin (23 matcher) er usikre.

Ryno måtte ut med skade i 4-6-tapet i derbyet mot Brynäs sist, mens Alsenfelt er på bedringens vei etter å ha stått over de siste matchene. Åslin har vært småskadet i det siste og har måttet droppe et par treninger denne uken.

Det blir tatt en beslutningen for den viktige trioen etter oppvarmingen i kveld.

Skellefteås toppscorer Kirill Kabanov havnet på skadelisten i Champions League-kampen mot Linköping for to dager siden. Men laget har ellers bare Nick Sörensen ute, og troppen er langt bredere og sterkere enn den Leksand har.

Borgelaget er i strålende form og har vunnet fem på rad i ordinær tid etter 2-1-seieren borte mot meget hjemmesterke Linköping. Har gjenerobret tabellteten fra Frölunda og har tatt nesten dobbelt så mange poeng som Leksand.

Det er et tett kampprogram i SHL om dagen, og Leksand har hatt fordelen av spillefri mens Skellefteå var i aksjon i Champions League. Hjemmelagets skadeproblemer er imidlertid såpass store at vi likevel tror klart mest på Skellefteå, som har vunnet de fire siste innbyrdes etter ordinær tid med den overbevisende målforskjellen 16-1.

B spilles til 1,80 i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.