*Nettavisen* Sportspill.

Skal slå svenskene gule og blå

Niklas Dyrhaug, Didrik Tønseth og Petter Norhug skal gå stafetten sammen med Anders Gløersen (ikke på bildet). Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

Det norske herrelaget er storfavoritt i dagens stafett. Vi ser ingen grunn til å spille imot Northug & co i oddsduellen med Sverige.

01.03.15 07:19

Sportspills meny fredag/lørdag:
Dagens dobbel 1: Deilig spill til kvelds
Dagens dobbel 2: La Liga-profil utestengt for festing
V75 Bjerke lørdag: Nettavisen jaktet ny supergevinst
V64 Boden: Norgeskjenning bankes
V65 Jarlsberg: Kolle sitter på leken
Ski-VM: Norge banker svenskene

VM-konkurranse: Har du peiling på femmila?

Det ble meget flott klaff for vår hoppdobbel i VM torsdag. Anders Bardal innfridde (selv om han sviktet i 2. omgang) i sin duell mot Anders Bardal, mens Rune Velta etter et delvis mislykket førstehopp, traff i 2. omgang og hoppet seg opp fra 8. plass til pallen og bronse. Til flotte 3,42 i odds satt den dobbelen perfekt.

Det ble også klaff på en av to Europa League-dobler, og torsdagen ble dermed lukrativ for alle som fulgte Sportspills tips.

Nettavisen Sportspill satser hardt på ski-VM og har i den anledning alliert seg med Petter Soleng Skinstad som oddsekspert under hele mesterskapet. Soleng Skinstad er aktiv langrennsløpet og representerer Team Veidekke Innlandet, et av Norges Skiforbunds regionlag.

Fredag er det kun stafett for menn som står på programmet, men det er samtidig selve kremøvelsen for oss nordmenn. Norge er klare favoritter, og dessverre er det ikke lett å finne spennende spill til særlig odds, og da støtter vi oss på en favorittdobbel.

Her finner du dagens langoddsprogram.

HTML EMBED

Norge - Sverige H 1,40
Norge som gullvinner betales med 1,50, mens Norsk Tipping gir 1,40 på at Norge er foran Sverige i mål. All den tid ihvertfall Russland også er en gullkandidat, er det klart mer fristende å bruke dette objektet, siden oddsene er så like.

Norge stiller med Niklas Dyrhaug og Didrik Tønseth på de to første klassisketappene, mens Sverige stiller med Daniel Richardsson og Johan Olsson på de to første etappene. På de to siste skøyteetappene stiller Norge med Anders Gløersen og Petter Northug, mens Sverige stiller med Marcus Hellner og Calle Halfvarsson. Det er ingenting som skulle tilsi at Sverige får noen luke på de to første etappene og skøyteetappene betraktes som ganske lette. Det betyr klar fordel Petter Northug på sisteetappene, kontra Calle Halfvarsson som har sett helt formløs ut hittil i VM. Norge skal ha svært gode muligheter til å være foran Sverige i mål, og 1,40 i odds er som det må være.

Italia - Frankrike B 1,50
Til tross for at Frankrike har et usikkert kort på den siste etappen i form av Adrien Backsheider, har Frankrike tre solide løpere på de tre første etappene, mens det italienske laget er mer ujevnt. Det er ikke utenkelig at Norge, Sverige, Russland og Frankrike kan få luke etter den andre etappen (Manificant går andre etappe for Frankrike), og sprinteren Federico Pellegrino er heller ikke noe sterkt kort på sisteetappe for Italia. Således bør det være svært gode muligheter for at Frankrike er foran Italia i mål, og oddsen på 1,50 er klart godkjent for at så skjer.

Dermed får vi dobbelodds på 2,10 i en favorittpreget dobbel på herrenes stafett i Falun fredag.

Spillstopp: 13.25.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag