*Nettavisen* Sportspill.

Skarsfjord tilbake i hetluften

Rune Skarsfjord leder Hønefoss mandag. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

Tidligere Brann-trener Rune Skarsfjord har overtatt Hønefoss med umiddelbar virkning og timingen kunne ikke vært bedre.

09.06.14 12:33

Sportspills meny 2. pinsedag:
Tippekupong:Helnorsk kupong mandag
Oddstips 1:Bryne i kjempetrøbbel
Fotball-VM: Nettavisen guider og analyserer
V65 Leangen:Vi byr på Marita
V64 Halmstad:Carsten og Jensen

2. pinsedag betyr fest i norske fotballen og det er full runde i både Tippeligaen og i 1. divisjon. Alle åtte kampene i Tippeligaen spilles mandag, mens en av åtte kamper i 1. divisjon spilles tirsdag. Det betyr en rekke interessante oppgjør etter noen meget middelmådige oddsdager.

PS. Kampomtalene er dessverre mangelfulle på skadesituasjonen, da pinsen har gjort denne researchen meget tidkrevende.

Vi byr på to singelspill og meget godt betalt dobbel på våre oddstips mandag, der det også er tippekupong.

Dagens dobbelforslag
Hønefoss - Tromsdalen H 2,00
Stabæk - Start H 2,25

Hønefoss - Tromsdalen H 2,00
Roar Johansen måtte si takk for seg som Hønefoss-trener denne uken etter at laget har hatt en fæl sesongstart. Tidligere Brann-trener Rune Skarsfjord har overtatt laget med umiddelbar virkning. 8 poeng på de 12 første seriekampene er rett og slett fryktelig skuffende for Hønefoss, som står med svake 1-1-4 hjemme.

Tromsdalen har opplevd en strålende uke og Nettavisens lesere har fått være med på oppturen. Sist søndag lanserte vi laget hjemme mot Mjøndalen til herlige 3,30 i odds (vant 3-1) og onsdag lanserte vi laget hjemme mot Godset i cupkampen (handicapspill til 2,40 i odds). De kampene ble begge spilt hjemme. Borte står laget med triste 0-1-5.Hønefoss med ny trener og ny energi. Tromsdalen har brent mye energi denne uken og leverer svakt på bortebane.

2,00 på Hønefoss er trolig som det må være, og timingen er god for å spille Hønefoss mandag, når motstander Tromsdalen både er bortesvake og kanskje litt høyt oppe. Vi spiller, men bruker Hønefoss i svært godt betalt dobbel sammen med en Tippeligakamp.

I spillboksen under kan du levere spill på vår mandagsdobbel. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Stabæk - Start H 2,25

Etter tre strake seire gikk Stabæk på en real smell i siste seriekamp borte mot Lillestrøm for fjorten dager siden. Det tapet har dog sin meget naturlige forklaring da keeperdebutant Borger Thomas ble utvist etter allerede tre minutters spill. Da ble det 1-5, men den kampen er det bare å glemme. Hjemme på Nadderud står laget med sterke 4-0-2 foreløpig og med hele 18 poeng er laget på en imponerende 6. plass.

Keeper Thomas soner følgelig karantene her, mens Mande Sayouba som kjent er reist til VM med Elfenbenskysten. 35 år gamle Espen Isaksen kan dermed være keepervalget mandag.

Tre ettmålstap og en poengdeling for Mons Ivar Mjelde og Start på de fire siste tippeligakampene og Start er igjen i trøbbel etter en oppløftende start. Ni poeng gir kun ett poeng ned til kvalikplass og borte er det som vanlig trist å være Start-supporter (1-1-4). Bismark Acosta soner for sitt røde kort mot Odd, mens landsmannen Fernando Paniagua er ute med lysketrøbbel. Jesper Mathisen er heller ikke kampklar.

Skal være bra sjanse for hjemmeseier dette og dermed blir Nettavisens mandagsdobbel seire til Hønefoss og Stabæk til spreke 4,50 i totalodds.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.