*Nettavisen* Sportspill.

Skjelbred kan ikke hjelpe

Per Ciljan Skjelbred er syk/skadet og ikke med i troppen til Hertha Berlin søndag. Foto: Imago/metodi Popow

Per Ciljan Skjelbred er ikke i troppen for Hertha Berlin til søndagens bortekamp mot Werder Bremen, der hjemmelaget har bra vinnersjanse.

01.02.15 08:15

Sportspills meny søndag:
Oddsdobbel 1: Frisk søndagsdobbel fra Serie A
Oddsdobbel 2: Eventyret fortsetter for Southampton
Tippetips: Barcelonas supertrio leverer
Australian open finale: Kanonodds på Andy Murray
V4/V5 Täby galopp: Norske Marius kan få en pangdag
V64 Färjestad: Samlebongfest med norsk hest i hovedrollen

Søndagens langoddsprogram er dessverre meget preget av mange lavt betalte favoritter og det er ikke overflod av gode objekter. Det ble dessverre poengdelinger i våre utvalgte kamper lørdag kveld da både Fiorentina og Borussia Dortmund spilte uavgjort i sine respektive borteoppgjør.

Da hjalp det dessverre lite at Granada innfridde som vårt valg hjemme mot Elche (denne var kombinert med Fiorentina), ble det en lørdag der marginene ikke bikket vår vei. Søndag byr vi på tippetips, to dobler og en tysk singel.

HTML EMBED


Werder Bremen - Hertha Berlin H 2,20 (spillestopp kl 15.25)
Fire poeng skilte de nederste åtte lagene i Bundesliga når serien var halvspilt like før jul. Fredag kveld startet Bundesligaen opp igjen etter en drøy måneds pause og søndag avsluttes åpningsrunden med to kamper.

Både Werder Bremen og Hertha Berlin er blant de åtte lagene som er i bunnstriden. Werder Bremen kom seg vekk fra bunnplassen ved å slå Borussia Dortmund i den siste serierunden før jul. Faktisk så tok Bremen ti poeng på sine fire siste hjemmekamper før jul, men borte kapret laget kun fem poeng på de ni første bortekampene. Bremen stiller nesten med identisk oppstilling som i kampen mot Dortmund før jul.

Hertha Berlin er ett poeng foran Werder Bremen på tabellen før denne kampen, men i likhet med Bremen var det hjemme som gjaldt for Hertha i høstsesongen. 4-1-4 betød at laget tok tretten av sine nitten poeng hjemme i Berlin, borte viste tallene 1-2-5. Søndag er ikke Per Ciljan Skjelbred med i troppen, det er heller ikke suspenderte Hosogai (15 kamper fra start) eller midtbanekollega Ben-Hatira (ni kamper fra start).

Et hjemmesterkt Werder Bremen tok altså tre seire på de fire siste hjemmekampene før jul, mens Hertha Berlin bare har underprestert borte og i tillegg mangler laget noen spillere.

2,20 på hjemmeseier i denne kampen peker seg ut som et av søndagens bedre spill sett i forhold til bra odds og spilles.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag