Per Ciljan Skjelbred er en nøkkelspiller på Hertha Berlins midtbane og vil bli savnet dersom han må stå over kveldens kamp mot Eintracht Frankfurt.
Per Ciljan Skjelbred er en nøkkelspiller på Hertha Berlins midtbane og vil bli savnet dersom han må stå over kveldens kamp mot Eintracht Frankfurt. (AllOverPress)

Skjelbred usikker før viktig kamp

Norges landslagskaptein sliter med leggen før kveldens kamp i Bundesligaen.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Oddstips 2:
  Lyon er kveldens beste spill
Tippetips:
   Få hjelp i jakten på millionene
Dagens dobbel:
  Den gir deg 3,63 i odds
V76 Bjerke: 
Ekspertene har spillt inn 2 mill.

Det ble en flott tirsdag for oddstipsene, med treff på dobbelen til 2,92 i odds (Celta Vigo + Västerås) og singelen Hannover-seier over Augsburg til 2,50 i odds. Dessverre røk langskuddet Caen-seier borte mot Bastia til 2,90 i odds to minutter før full tid.

Onsdag er det mye cup på langoddsprogrammet: FA-cupen, ligacupen, Copa del Rey og fransk ligacup for å nevne noen. Det spilles også kamper i Bundesligaen, håndball-EM og NHL.

Våre traveksperter er i kanonfom og har spilt inn godt over to millioner kroner for leserene siden 5. desember. Her er tipsene til kveldens V76-omgang på Bjerke.

Dagens oddstips

Eintracht Frankfurt – Hertha Berlin H


Eintracht stod med tre strake seire før det ble 2-3-tap borte mot Hoffenheim forrige runde. Laget har vært involvert i svært målrike kamper i det siste, og målforskjellen viser 29-29 etter 15 runder. Resultatfordelingen er også jevn: 6-3-6.

Ligger for tiden på niendeplass, men det skiller bare tre poeng opp til Leverkusen på den viktige tredjeplassen som gir spill i Champions League neste sesong.

Alexander Meier har hatt en strålende sesong og er Bundesligaens toppscorer med ti mål. Sveitseren Haris Seferovic har også fått opp scoringsfrekvensen og har funnet veien til nettet tre kamper på rad. Sammen utgjør disse to et av ligaens giftigste angrepspar.

Førstekeeper Kevin Trapp er i full trening etter skade, men Timo Hildebrand tar trolig plassen og får sin 300. ligakamp i kveld.

Felix Wiedwald, som har vikariert for Trapp, er syk. Ellers ingen nye fravær.

Hertha ligger på 13. plass, fire poeng og fire plasser under dagens motstander. Det skiller kun tre poeng ned til de tre nederste lagene. Var spillemessig underlegen i hjemmekampen mot Dortmund sist, men tok likevel en viktig 1-0-seier.

Er ligaens nest svakeste bortelag med 1-1-5 og 9-16 i målforskjell.

Formspilleren Per Ciljan Skjelbred sliter med en vond legg og betegnes som usikker. Den sveitsiske landslagsspilleren Valentin Stocker er enda mer usikker enn nordmannen.

Bortelaget har 2-0-4 på de siste seks kampene, og det begynner å bli lenge siden Hertha spilte uavgjort. Det har også vært enten-eller for Eintracht i mange runder nå, så uavgjortfaren bør ikke være så stor i denne kampen.

Eintracht scorer fryktelig mye mål om dagen og bør ha gode vinnersjanser mot et meget svakt bortelag.

H spilles til 2,00 i odds.