Foto: hesteguiden.com

Slår knockout på gutta?

I en svært vrien rebus satser vi på at en kapabel dame har en fair sjanse til å runde til seier mot en formløs gjeng av grabukker.

Kommersielt

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Klikk her for å se vårt DD-forslag.

Det er langt mellom de soleklare holdepunktene i kveld, og når vi føler oss langt fra sikre på en del av de mer hardt betrodde velger vi en frekk løsning i et løp som ellers teller mange vinnerkandidater. Med dunkel form på de fleste av deltakerne satser vi på at 7 Spikeldi igjen får smake seierens sødme, og med feilfri avgang fra start er vi ikke i tvil om at det dreier seg om en solid vinnersjanse. Elding-datteren har blitt matchet i tøffe lag hele veien, og det er litt enklere i mot ved denne anledningen for Hoel-traveren som bør være forbedret med det siste 27-løpet innenfor vesten.

Tre hester gjør opp
I den tredje avdelingen er formbomben utvilsomt 11 Mack Blitz, og skulle det klaffe med opplegget underveis legger Fast Photo-sønnen fort dette feltet på rygg. 5-åringen fremstår nå i en langt tøffere utgave i regi dyktige Odd A. Sagholen, og avslutningen til tredje fra de bakre regioner i den siste starten var av ypperste merke. Frode Fladen har fått fin stil på 6 Chuckle Of Joy, og Speedy Tomali-sønnen som satt fast i V75`en sist blir trolig tøffest i mot. Et uromoment etter lang pause er 5 Silvana November, og den litt hissige General November-datteren får stå som en outsider.

Vi stoler ikke på favorittene
I de tre øvrige avdelingene ser vi for oss at det fort kan dukke opp noen smeller, og dersom det er 3 rette på trioen Mc Laren (83-prosenter), Lille Grete (79-prosenter) og Ivery Simoni (73-prosenter) har vi bommet i våre analyser.

I V5-1 var vi aldri inne på tanken om å banke 6 Mc Laren. Det er liten tvil om at Soir Des Tibur-sønnen så absolutt er av den lovende sorten, men vi syntes ikke det ligner typen som det bare er å feie av gårde med fra start. På en kjapp sprint fra et spor litt langt ute tror vi det fort kan bli en tung vei frem, og helt stø på beina er heller ikke 4-åringen til Per O. Midtfjeld. Tilsynelatende ille til står 12 Væsterbo Likeness, men fra dette sporet øker i hvert fall sjansene betraktelig med hensyn til et feilfritt løp for den litt hissige Super Arnie-sønnen. Sagholen-traveren holder absolutt toppform, og med tempo på løpet kjemper ham garantert om seieren.

Stallfolket skal i ilden i V5-2, og på normal form hadde 3 Lille Grete vært snakk om en klink vinner sammen med velkjørende Kristian Malmin. Bjerring-traveren har dog vist litt tvilsomme tendenser nå på slutten, og når disse Spikeld-hoppene først blir lei, ja så gir de fullstendig f... Vel så god på kapasitet er uansett 8 Rakspent, og 5-åringen som hadde problemer med utstyret sist må her vurderes tidlig.

Vi støter på et vidåpent sprintløp i den fjerde avdelingen, og at 6 Ivery Simoni skal være snakk om en klink vinner under dagens forutsetninger har vi vondt for å tro. Ride The Wave-datteren har slitt med det helsemessige i lang tid, og selv om Gretland-traveren leverte en oppløftende innsats etter lang pause sist vil vi gjerne se at den kapable hoppa presterer over litt tid før vi skrur forventningene for høyt. 8-årshoppa er ingen kløpper fra start, og fra dette sporet kan det bli hva som helst. Interessant til står 9 Photorealist, og S.J.`s Photo-sønnen som har vist fin fremgang nå på slutten må krysses tidlig.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære spilleforslag på hhv 84 og 336 kroner.

På det største forslaget spiller vi et enkelt abc-system med en innleveringspris på 1173 kroner fordelt over fire bonger som du kan kjøpe her.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus