Slik blir du millionær

I søndagens svenske V75 vant en kvinne over 45 millioner kroner. Her er hennes råd til andre spillere.

Kommersielt

Her kan du være med og spille om 36 millioner i V75 på Forus lørdag.

Søndag tok en vinner med sju rette i svensk V75 hjem nærmere 45,3 millioner kroner. Og det var ikke grunnet flaks. Tvert imot lå iherdige studier til grunn for kjempegevinsten.

- Jeg legger ned minst 20 timer på V75 hver uke, sier kvinnen som prikket inn systemet.

Seriøse studier bak 45-millionersgevinsten
I det innledende V75-løpet var Rutger Raket og Bjørn Goop dunderfavoritter fra spor to bak bilen. Vant løpet gjorde ekvipasje nummer en, Real Desire og Johnny Takter, som kun var streket på to prosent av alle innleverte V75-system. Ekvipasjen satt som banker på den vinnende kupongen, noe som har fått hele trav-Sverige til å spekulere i om det handlet om feilstreking. Sannheten er dog en helt annen.

- Real Desire trenes av Johan Lejon, og jeg hadde den oppfatningen at det har gått bra for han den siste tiden. Så tittet jeg på hestens siste starter. Nest sist hadde han gått bra fra spor sju, og denne gangen var utgangsposisjonen bedre. Dessuten liker jeg Johnny Takter, sier den anonyme vinneren.

- Jeg sammenlignet også tidene til Rutger Raket med Real Desires. De var bedre for sistnevnte. Dessuten hadde Rutger Raket klatret oppover i klassene, og min oppfatning er at de da kommer stadig nærmere et tap.

Les mer om trav i spill med Nettavisen her.

Skulle spare streker
Singelstrek nummer to på den vinnende kupongen, kom allerede i den andre avdelingen. Der falt valget på 8-prosenteren Brave Sand.

- Han gjorde 20 starter i fjor, og vant ni av dem. Det er en meget bra fasit, og dessuten trives hesten på lang distanse. Jag hadde også lest at han trengte hardt tempo, og det trodde jeg at det skulle bli, sier vinneren som imidlertid ikke var helt overbevist når bankeren ble streket.

- Jeg syntes at løpet var åpent, og egentlig ville jeg ha med hestene en til og med sju, men jeg innså at jeg ikke hadde råd til å ta med alle og nøyde meg derfor med en hest for å spare strekene til de andre løpene. Det som gjorde at jeg til slutt valgte Brave Sand var att han hadde tjent mest penger i løpet.

Kvinnen har følgende råd å gi til andre V75-spillere.
- Når det er jackpot skal man sjanse mer og spille for mer penger en man pleier å gjøre. Det gjelder også å analysere utgangsposisjon og kusk. Dersom det er tung bane analyserer jeg ennå mer, og forsøker å sette pluss og minus på hestene ut fra det.

- Jeg pleier å søke informasjon fra torsdag til fredag hver uke. Først lager jeg en grovskisse som jeg etter hvert reduserer. Markeringsoversikten er et viktig redskap. Den viser hva folk tror, og ikke hva ekspertene tror, avrunder millionvinneren.

Jackpot på Forus søndag
Også i den skandinaviske V65-omgangen på Forus søndag er det store penger å spille om. Fra Sverige overføres en dobbel jackpot på 4 878 655 svenske kroner.
Dermed kan det bli delt ut mer i premier enn det blir spilt V65 for på Forus.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin