Slik har du aldri sett Norges jenter

De norske fotballjentene har laget musikkvideo før Islandskampen. Se den her.

Kommersielt

Onsdag kveld møtes Norge og Island til gruppefinale i kvalifiseringen til EM i Sverige. Nå har jentene laget en musikkvideo hvor det rappes og danses, eller som Guro Knutsen Mienna har skrevet på sin opplasting på Youtube: Underholdningsbidrag før den avgjørende EM-kvalikk-kampen mot Island. EM i Sverige er målet!

Island topper Norges gruppe, ett poeng foran Eli Landsems jenter. Kampen på Ullevaal onsdag blir dermed en ren gruppefinale, hvor vinneren går direkte til EM.

- Det blir en helt annen type fotballkamp. Island er veldig «norsk» i å kjøre direkte og å trykke etter. De har en fandenivoldsk innstilling - litt det samme som Islands herrelandslag. Jeg tror det kommer til å bli en krigerkamp, og vi er nødt til å unngå å spille dem gode. Vi skal fokusere på vårt eget spill, uten at jeg vil gå i detaljer. Flere rundt det islandske laget kan norsk, og følger med i norske medier, sier Eli Landsem hemmelighetsfullt til fotball.no

Oddsen på kampen er 1.45 på norsk seier, 3.45 på uavgjort og 5.10 på seier til Island.

Du kan spille på oddsen her

Her er musikkvideoen:

Hva synes du? Vil videoen hjelpe de norske jentene mot Island?

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus